Šta je novo?

Koja 7600GT ?

• Začetnik teme Začetnik teme Jova
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Jova

Slavan
Učlanjen(a)
12.01.2005
Poena
309
Koju karticu preporučujete za gaming, mislim kog proizvodjača: MSI, ASUS, BIOSTAR ili neki drugi, a da je zasnovana na ovom čipu ?
Ploča ima SLI mogućnosti, pa ako može i kartica bi trebala da podržava SLI...
Hvala.

Ako mozes, dodaj malo za x1950pro. Vredi! Ja sam uzeo pre dva dana. Odusevljen sam kartom!!!!

Imas ekstra 7600GT Leadtek extreme 590/1600 na default sa tihim i ogromnim hladnjakom mada ja imam 7600GS koji je jeftiniji za oko 30 eura a moze da ide 600/1600

Slazem se sa Iwchamom: dodaj malo love (50 evra?) i kupi x1950pro...Sa 7600GT ne mozes da igras oblivion,gotic itd..Da ne pricam o tome da ce fear i call of dyty 2 da rade na skoro max

Pa kad neko igra Oblivion onda ce da ga igra u 12x10 sa hdr,senkama itd...Naravno da mozes da stavis sve na medium i da pilas u 10x7,ali meni to nije fazon....To je moje misljenje,drugar mi je odigrao Obl sa 9600se :zgran:

Tu sam ja uzeo. Nisi pogresio. 9500 3D 05 imam na 3700+ (754) sa ukrljanim windowsom. 7600 ne radi sa sm3.0 kako treba. To je fakat. Tek karta kao 1950pro moze to da tera kako treba. Recimo Never winter 2 je nebo zemlja na 7600gt i 1950pro

Poslednja izmena:
Slazem se sa Iwchamom: dodaj malo love (50 evra?) i kupi x1950pro...Sa 7600GT ne mozes da igras oblivion,gotic itd..Da ne pricam o tome da ce fear i call of dyty 2 da rade na skoro max
Fear i Call of duty 2 rade na komplet maksimalnim podesavanjima bez ikavih problema na 7600gt.Tek toliko da se ne treska previshe ovde.:d
A da je bolja Asus ATI EAX1950PRO HTD 256M 400MHz 581MHz PCIE DDR3 256-bit kartica-to stoji.Samo kod ovih igara ne igra bitnu ulogu u odnosu na 7600gt.Oblivion,Gothic je druga pricha...

Evo linka pa mi ti reci da je 23 fps u cd2 na 7600GT bez problema igranje (21x10 16AF,4AA) http://www.benchmark.co.yu/modules.php?name=BenchmarkNews&file=article&sid=10654&oliver=3434
Takodje u fearu izbacuje 28 fps (sto je 05 neigrivo),ali na demou,znaci u igrici bi bio prosek ispod 20
U 1280x1024 nije igrivo zbog 4xAA, ja sam je igrao na 7600GT u 1280x1024, sve na max+4xAF i bio je veoma igriv.😉
FEAR sam igrao u 1280x960 sve na max sem softshadows+4xAF i odlicno je radio (minimum u testu je bio oko 26-27fps).

Poslednja izmena:
Sve na maksimumu ...nema seckanja....nisam rekao na kojoj rezoluciji jer nisi ni ti u postu koji sam kvotovao...1024x768///ostalo nisam ni probao....ali poshto vidim da si kao odgovor naveo 1280x1024 onda mislim...shta reci...😀

Prilozi

• fear.webp
    fear.webp
    70.9 KB · Pregleda: 122
Poslednja izmena:
Kolega DARK SIDE je rekao "komplet maksimalnim podesavanjima",sa garsonom se slazem
Pa dobro sad, onaj softshadows skida mnogo cak i na jacim karticama, mislim da i na X1950Pro ne moze bash lepo da se igra sa SS ukljucenim.
@DARK SIDE
Ukljucio si pixel doubling, a shto je josh gore ukljuceni su ti DX8.1 shaderi tj. igra radi u DX8.1 modu.:d

Poslednja izmena:
shto je josh gore ukljuceni su ti DX8.1 shaderi tj. igra radi u DX8.1 modu.:d

Mislim da gresis,u pitanju je opcija koja sprecava dx 8 shadere da budu prikazani. Pogledaj demo (obrati paznju na vodu) bolja je slika-manji fps sa ukjucenim force dx 8 shaders...Sada bih proverio ali nemam kartu (tj imam gf2 🙂)
P.S. Naravno da sam mislio da su ss isljucene,to se meni podrazumeva 🙂,jer gloopo mi je bez bar 2x AA da igram 😉

Poslednja izmena:
Mislim da gresis,u pitanju je opcija koja sprecava dx 8 shadere da budu prikazani. Pogledaj demo (obrati paznju na vodu) bolja je slika-manji fps sa ukjucenim force dx 8 shaders...Sada bih proverio ali nemam kartu (tj imam gf2 🙂)
P.S. Naravno da sam mislio da su ss isljucene,to se meni podrazumeva 🙂,jer gloopo mi je bez bar 2x AA da igram 😉
Ne greshim, upravo je suprotno.Secam se kad sam pokushao da igram FEAR na 5900XT :d , kad ukljucish Force DX8.1 shaders (shto znaci forsirati DX8.1 a ne zabraniti) voda u demou izgleda mnogo loshije (nema talasanja) a i FPS je bio vishi, bar na 5900XT.😉

Zalmana Aman

a bas me zanima koliko bi ti dao za tu kartu? Nemoj da zaboravis da je za AGP slot, tako da je odmah skuplja nekih 10-20eura od PCI-E verzije...

Mnogo je za tu kartu sa zalmanom, ja imam istu ali bez zalmana i na najvecem opterecenju ne prelazi 42C!!!

A cena...cena realna nije 150e ja sam dao toliko jer je zalman bio jos skuplji a sad bi je dao za 120e😉

A cena...cena realna nije 150e ja sam...
pa zivimo u nerealnoj zemlji pa tako da ni cene nisu realne...
evo bas sam gledao cene u Madjarskoj:
Gainward 7600GT [AGP] ~120e (kod nas ~150e)
X1950Pro [AGP] ~ 170e!!! (kod nas ~210e)
itd...pritom imaju izbor za medalju!!!
mogu da odem do madjarske, ali nemam trenutno vremena (tako da moram da nadjem ovde)

i jos nesto: koji zalmanov kuler moze da se stavi na Gainward 7600GT??? Jel moze neki od navedenih:
Fatal1ty FC-ZV9
Fatal1ty FS-V7
VF900-Cu
VF700-Cu
ZM80D-HP...itd.

tamo pise da moze na 7600 ali verovatno sve zavisi opet do proizvodjaca grafickih kartica, pa bas zato i pitam

Poslednja izmena:
ok, gledacu tvoje postove...nego ti imas gainward 7600gs? a ja treba sutra da uzmem gainward 7600gt[agp]. Da li su one iste fizicki (raspored bridga,itd.)? Na slikama im je fan drugaciji, a ostalo?

btw: sto dobro izgleda ona 7600GS (za pci-e varijantu) sa hladjenjem u dva slota (cela je prekrivena)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno