Šta je novo?

"Crkla" 2 Kingston DTI/512 USB Flash

P9GURU

Slavan
Učlanjen(a)
23.07.2004
Poena
309
Ne znam dali se ikome desilo ovo ali meni jeste.Imam 2 Kingston DTI/512 Flash USB diskova i oba dva su postali necitljivi istog dana na razlicitim kompjuterima.Na jednog sam sacuvao nesto na llaptopu i posle toga vise nisam modao da citam podake sa njega, a drugi ista situacija mi se desila sa stonim kompjuterom na poslu !!!
Naime oba dva se prepoznaju na kompu ali ne mogu ni da se citaju podaci sa njih niti da se formatiraju.Pretrazio sam Format Tool na Kingstonovom sajtu ali takva alatka ne postoji kod njih. Ni GetDataBack 2.31 ne cita podatke sa njih..javlja mi neku poruku ..Unread Data recover on Sector XXX....:S:
Ima li neke nade da se ozive ovi USB Fleshovi ?!

Thnx !

Ne znam dali se ikome desilo ovo ali meni jeste.Imam 2 Kingston DTI/512 Flash USB diskova i oba dva su postali necitljivi istog dana na razlicitim kompjuterima.Na jednog sam sacuvao nesto na llaptopu i posle toga vise nisam modao da citam podake sa njega, a drugi ista situacija mi se desila sa stonim kompjuterom na poslu !!!
Naime oba dva se prepoznaju na kompu ali ne mogu ni da se citaju podaci sa njih niti da se formatiraju.Pretrazio sam Format Tool na Kingstonovom sajtu ali takva alatka ne postoji kod njih. Ni GetDataBack 2.31 ne cita podatke sa njih..javlja mi neku poruku ..Unread Data recover on Sector XXX....:S:
Ima li neke nade da se ozive ovi USB Fleshovi ?!

Thnx !

nema,milenijumski bug:)

salim se naravno...pa s obzirom na cenu USB ,jednostavnije da uzmes nov 1Gb(ili 2Gb USB)
pretpostavljam da nemas garanciju na njih..

inace probao ih na jos nekom racunaru? malo neobicno da one "crknu" isti dan....

Proveri da nije kojim slucajem problem u nekom kompjuteru ...

Meni se jednom desilo da sprzim 2 usb flash-a zato sto je neki ***** na
jednoj masini, front usb panel povezao na firewire header na ploci ...

ti si pokupio sav maler na sebe, sledecih 200 korisnika Kingston USB ce biti mirni. Sta je sa garancijom, koliko znam Kingston daje 5 godina garancuije na USB

Vrh Dno