Mislis imas 1GB rama?! :trust:
Ako ces koristiti Aero i neke gluposti Viste guta oko 700MB. To naravno moze i manje ali racunaj da nesto treba i da ti ostane za igre, programe... Nije jos vreme za Vistu ako mene pitate (kao sto me ne pitate :d). Za starije konfe nikada nece ni biti. Ja do kraja godine sigurno necu preci na Vistu a mozda ni tada![]()
Interesuje me kako da aktiviram vistu, tj da mi ne istekne 30 dana. Koji kljuc da ukucam? Da li je neko uspeo da ugasi aktivaciju?
Interesuje me sledece: posto Vista ne korstiti boot.ini fajl vec BCD, da li je moguce napraviti dual boot konfiguraciju, ali da se prvo instalira Vista, pa tek onda XP? Ili je neophodno prvo instalirati starije sisteme?
Evo i jednog zanimljivog linka kada su u pitanju drajveri za Vistu :
http://www.radarsync.com/vista/
pise da je najbolje 5 skor base za vistu.
Interesuje me sledece: posto Vista ne korstiti boot.ini fajl vec BCD, da li je moguce napraviti dual boot konfiguraciju, ali da se prvo instalira Vista, pa tek onda XP? Ili je neophodno prvo instalirati starije sisteme?
Da li je ok base skor od 4,1?
googlGde bih mogao da skinem Windows DreamScene snimke? Vodopadi i te forice![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari