Šta je novo?

Samsung potpuno menja Galaxy S26 liniju, standardni i Plus modeli biće ukinuti?

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Samsung-S26-linija-1.webp

Samsung potpuno menja Galaxy S26 liniju, standardni i Plus modeli biće ukinuti?​

Novi sastav Galaxy S26 serije otkriven u kodu, Samsung uvodi Edge i Pro modele, a ukida standardni i Plus

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...liniju-standardni-i-plus-modeli-bice-ukinuti/

Још само да промене и име компаније у Епл.

Standardnom su i povećali dimenzije, tako da više nema smisla nuditi model koji nije [kompaktan]. Ako S26 Edge ne žrtvuje na račun debljine neke bitne odlike koje bi imao Plus, onda ima smisla istaknuti ga. Ultra, zna se, imaće prođu i to je proslavilo S liniju toliko da je Note u njegovu korist ukinuta.

Jedina stvar koja me drzala kod Samsunga jeste kompaktnost standardnog modela, puno je trziste cigletina koje ne mogu u dzep stati kako treba, ukoliko povecaju dimenzije ode im i cena a i mnogo kupaca

Jedini razlog zbog čega sam (prvi put u životu) uzeo Samsunga je kompaktnost S24-ke. Ako i oni postanu 6.5 i više inča, nema razloga da nastavim sa Samsunzima.

^ Isti slučaj. Ne podnosim cigletine u rukama.
Jedina stvar koja me drzala kod Samsunga jeste kompaktnost standardnog modela, puno je trziste cigletina koje ne mogu u dzep stati kako treba, ukoliko povecaju dimenzije ode im i cena a i mnogo kupaca

Jedini razlog zbog čega sam (prvi put u životu) uzeo Samsunga je kompaktnost S24-ke. Ako i oni postanu 6.5 i više inča, nema razloga da nastavim sa Samsunzima.

Za takve kupce postoji telefon na preklop tipa Flip 7 serija

Pa izvolte

Cigla je i debela
14mm preklopljen a 6.9 dijagonala u upotrebi, duplo ništa kompaktno

Dobro, o ukusima ne vredi raspravljati možda nekome i odgovara ne volimo svi isto

Svakako

Nazad
Vrh Dno