Šta je novo?

Nova Yettel TV ponuda - Najbolji televizijski sadržaj na modernizovanoj platformi

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Yettel-SBB-Zajedno.webp

Nova Yettel TV ponuda – Najbolji televizijski sadržaj na modernizovanoj platformi​

Kroz dva nova tarifna paketa, kompanija Yettel uvodi 29 dodatnih kanala, zajedno sa N1 i Nova, koji su uključeni u novi osnovni paket

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/n...vizijski-sadrzaj-na-modernizovanoj-platformi/

Poštovani Vi zaista ovo nazivate najbolji sadžaj, ubacili ste nove arene od telekoma i to je jedino što je iole kako treba. U skupljem paketu nemate HBO kanale.Od SBB-a niste uzeli i ubacili Cinestar kanale ali je važno da su tu 101 pinkov kanal i 101 rts kanal onda tu su naravno bn kcn kanali koji su oličje nekvaliteta kiča i šunda o tehničkom kvalitetu istih da i ne govorimo.Zaista sam pčekivao da će nova ponuda biti nešto izuzetno. Propustili ste priliku da budete dominantniji na tržištu. Porazmislite o tome. Uvedite HBO kanale u premium paket kao što je to kod SBB-a , ubacite cinestar kanale. Skinite CG-NAT Net TV Premium korisnicima snizite cenu fiksne IP adrese za osnovni paket. Sada ste kupili SBB infrastruktru imate dovoljno tehničkih kapaciteta za to.

Iz njihove perspektive jeste najbolji: Minimalna ulaganja / Maximalni profit.
Obzirom da ne postoji fer trzisna utakmica, vec dogovorena ekonomija, ovo ce proci, kao i slicne stvari do sada...
Problem je to sto ne shvataju da nam ovim potezima vredjaju inteligenciju i da cemo zato uvek gledati da ih pljujemo gde god stignemo. Sporta radi...

Ne smem nista da odgovorim, dobicu trajni ban.
Kao hladna trajna...ban.

EDIT:
Tek sad vidim da nismo u sponzorisanom forumu, nego u vestima!
Cimajte me na PM za kljuceve za Wolfenstein 3D, imam jos nekih milion komada.
Prva 3 dobijaju Romerovu slicicu...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno