Šta je novo?

Google Search postaje pametniji, AI sada daje sve odgovore odjednom, bez potrebe za pitanjem po pitanjem

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
pametnija-Google-Search-pretraga.webp

Google Search postaje pametniji, AI sada daje sve odgovore odjednom, bez potrebe za pitanjem po pitanjem​

Nova Google Search AI funkcija „Web Guide“ daje složenije odgovore na jedno pitanje i drastično smanjuje potrebu za ponovnim pretragama

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...odjednom-bez-potrebe-za-pitanjem-po-pitanjem/

Postovano društvo, pošto ne mogu da pokrenem temu rešio da sam da ovde iznesem svoj problem i nadam se da ćete mi pomoći. Izvinjavam sam ako sam promašio temu, neka me administrator prebaci na pravu.
Na jednom sajtu su bili moje ime i prezime, adresa i kontakt podaci. Kontaktirao sam webmastera i podaci su uklonjeni.
Medjutim, u Google pretrazi i dalje stoje moji podaci. Prvo sam u junu pisao Google-ovoj pravnoj pomoći i dobio odgovor da će rezultati biti uklonjeni za nekoliko sati. Evo, sad je prošlo dva meseca, rezultat i dalje stoji.
Od skora je Google uveo opciju da prijavim zastarele sajtove, što sam i učinio. Svi moji zahtevi su approved, ali i dalje kao prvi rezultat izlazi moje ime sa kontakt podacima.
Zna li neko šta mi je činiti u ovom slučaju. Tražio sam opcije da im se obratim direktno, ali ih nisam uspeo naći. Najgore je to što su svi moji zahtevi prihvaćeni, ali ih Google ne uklanja.
Unapred hvala na svakom odgovoru.

Nazad
Vrh Dno