Šta je novo?

Microsoft ukida lozinke od avgusta 2025. – prelazak na passkeys je obavezan

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Microsoft-passkeys.webp

Microsoft ukida lozinke od avgusta 2025. – prelazak na passkeys je obavezan​

Microsoft Authenticator ukida podršku za lozinke od avgusta 2025. godine. Saznajte zašto su passkeys sigurnija alternativa i kako ih možete podesiti na vreme

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...vgusta-2025-prelazak-na-passkeys-je-obavezan/

Prihvatam da sam neobavešten, ali za ovu aplikaciju sam tek sada čuo. Na telefonu mi google čuve neke nebitne lozinke a inače koristim neki KeePass program. Gde god mogu stavljam autentifikaciju (ala je ovo komplikovano napisati posle par piva) preko telefona.

Eh, da vam je išta na srpskom jeziku, znali biste da su passkeys pristupni ključevi. Smešno mi ovo kkako koristite passkeys pa ga još menjate po padežima na srpskom. Kanda vam treba lektor.

Eh, da vam je išta na srpskom jeziku, znali biste da su passkeys pristupni ključevi. Smešno mi ovo kkako koristite passkeys pa ga još menjate po padežima na srpskom. Kanda vam treba lektor.
Što se ne prijaviš ?

Meni su recimo svi uredjaji na ENG... na srpskom ne umem da se snadjem, kada neko od nonIT okruzenja pita za neki problem i pogledam da je uredjaj na SRB,
samo kazem nosi u servis :D

ontopic:
Win11 21996 build nece imati tih problema, kao u textu.

Poslednja izmena:
Otišao sam korak dalje, Ne pravim se nepismen. Jesam nepismen.

Ali kapiram da je najbolnije odbijanje tipa...
kada kazes da ce to da kosta, pa lupis neku nenormlanu cifru, odmah se sklanjaju

EDIT:
Dzep boli vise od telesnih povreda.. :)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno