Šta je novo?

Da li vam je bitno gde se proizvodi vaš budući flegšip telefon i da li biste kupili onaj proizveden u Indiji?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iphone-17-Pro-ilu0904251.webp

Da li vam je bitno gde se proizvodi vaš budući flegšip telefon i da li biste kupili onaj proizveden u Indiji?​

Prema najnovijim izveštajima, Indija postaje ključni igrač u svetskoj proizvodnji pametnih telefona

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/d...-da-li-biste-kupili-onaj-proizveden-u-indiji/

Свакако никад не бих купио ништа произведено у индији, макар то био и мерцедес с класе.

Da li bi kupio da je proizveden u Srbiji?

Шта имате индијско у кући?

Da li bi kupio da je proizveden u Srbiji?
Наравно. Оклагије, дршке за сјекиру, будак итд.

Индијско ништа никад не бих купио. Чак не користим ни број нула у свакодневној комуникацији.

Pitao sam za uređaj
I nisi shvatio poentu pitanja.

Btw nikad nisi koristio mirišljave štapiće? Sveće, eterična ulja? Egzotične džopkice? isl

Нисам, поновите молићу.

Šta misliš kakav bi bio stav članova foruma iz neke mnogo veće i tehnički pismenije države da se napiše da će se iPhone (nedajbože) proizvoditi u Srbiji?
Isti kao tvoj ili sa mnogo više osnova?

Ne reče ništa za mirišljave štapiće ...

миришљаве штапиће, чепиће, сари, бринди и сличне многобожачке глупости не користим ни у кошмарним сновима.

под два, ја имам сопствени став, износим само њега,
и не процењујем ставове великих узорака контролних група.
чудо ме ниси питао ко ће да победи на следећим изборима у САД.
То би било неозбиљно, не ?

То је зато што си нормалан. То је данас реткост.

Били ајдол је цар !

Имао сам прилике да за legit stuff разговасрам са једним од њих: звучао је као Апу из Симпсонових. Могу рећи да је то био разлог што нисам прекинуо везу да бих сачувао мало Viber Out кредита.

Добро да не испира пиринач на тај начин.

Imam ja 3 koleginice Indijke, Lehar, Šruti i Variša. Ne piju alkohol, ne jedu meso, ne vole mnogo da pričaju, ai su OK. E sad, kad bi trebalo da im dam da sklope Ajfon 18 i posle ga kupim...
EDIT: Ladno sam zaboravio Ašimu :ROFLMAO: . Ona isto ne pije alkohol, ne jede meso, ali ne zatvara usta. Prodala bi mi 2 Ajfona bez problema.

Poslednja izmena:
Hehhh, a cannabis indica niko da pomene... ccc :)

EDIT:
Da ne palite chatGPTove ili Gemini, uradicu ja to umesto Vas:
Screenshot 2025-06-16 at 19-53-43 cannabis indica is from india - Google Search.png

Hindu Kush Mountains, zvuci kao predugacak prevod za samo jednu rec... Jovanjica, Albanija, Medakovic.... :eek:

Poslednja izmena:
Kupio bih ajfon od njih, ako ga sklapaju dok voze GSP.

ja sam svoju malu nevestu vratio u garanciji, jer je pisalo u opisu da ima ugradjen i grejac.
Nikada ne verujte opisu sa Temu, a pogotovo kada na slici ima i periku!
Stigla mi je razvaljena i celava, a umesto moneybacka sam dobio odlivak male kineske shake u nekom gelu, takodje bez grejaca.
Doduse, pomoglo mi je da prevazdijem neke licne komplekse, jer je shaka bila bas mala...

Poslednja izmena:
Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno