Šta je novo?

DeepSeek ponovo pod sumnjom: Novi kineski AI model možda koristi podatke iz Google Gemini-ja

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
DeepSeek-ilus-050625.webp

DeepSeek ponovo pod sumnjom: Novi kineski AI model možda koristi podatke iz Google Gemini-ja​

Nakon što je ažurirani DeepSeek R1-0528 model postigao zapažene rezultate, AI zajednica sumnja da je treniran na podacima iz Google Gemini-ja, potencijalno kršeći uslove korišćenja

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...el-mozda-koristi-podatke-iz-google-gemini-ja/

ma šta ima veze :)

јадан гугл... сироти ...

Kao da ste rekli Aca Lukas pod sumnjom.

Pa šta fali da koristi sličan način obraćanja? Kao što su i automobili slični međusobno, imaju vrata i volan, točkove.
Nije AI model dobar zbog načina kako saopšti sam odgovor do kojeg je došao, to je kao boja na autu. Lepo ali nebitno. I mi međusobno usvajamo tuđ način izražavanja iako nismo svesni. Čim se otputuje u drugi grad čuješ druge obrasce govora.

Kao da ste rekli Aca Lukas pod sumnjom.

Koji je to poraz za mene. Dete mi je tražilo sliku Ace Lukasa na torti. Razmišljao sam da podvučem preko čikoladne glazure, samo jednu crtu šećera u prahu. Posle pomislim da je to malo. Rekoh ženi za završi to, a ja kao i svako gubitnik odoh da popijem tri piva :(

Губитник? Аца се не би сложио са тобом!

Nazad
Vrh Dno