Šta je novo?

Google ulepšao Search polje pretrage na Androidu, novi izgled Search vidžeta će uskoro imati svi korisnici

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Google-Search-vidzet.webp

Google ulepšao Search polje pretrage na Androidu, novi izgled Search vidžeta će uskoro imati svi korisnici​

Promene donose veći Serach vidžet, jasniji raspored tastera i moderniji dizajn u skladu sa Material 3 stilom

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...search-vidzeta-ce-uskoro-imati-svi-korisnici/

Google sam blokirao i samo alternativni Samsung pretraživač. Ovo što mi je smetalo kod Google, to je što mi svaki dan par puta iskače prognoza vremena u vidu notifikacije koji nisam mogao da ugasim i što radi u pozadini i zauzima ram. Kada se ugasi i blokira u app manager vidi se razlika u radu telefona. Tako da, bolje da porade na optimizaciji, a ne da šminkaju.

Google sam blokirao i samo alternativni Samsung pretraživač. Ovo što mi je smetalo kod Google, to je što mi svaki dan par puta iskače prognoza vremena u vidu notifikacije koji nisam mogao da ugasim i što radi u pozadini i zauzima ram. Kada se ugasi i blokira u app manager vidi se razlika u radu telefona. Tako da, bolje da porade na optimizaciji, a ne da šminkaju.
Tu si u pravu. I ja isto radim, jedino nisam provalio kako da blokiram Google app a da ostane da mi radi Lens, onda na brzinu uradim enable pa posle opet disable.

@nagard isto ja tako radim. Enable, pa disable kada mi zatreba za prevodioca u live... jer Google translate traži Google aplikaciju da bude omogućena u podešavanju.

Nazad
Vrh Dno