Šta je novo?

Da li ste znali da Windows 11 ima tajni metod za restartovanje sistema?

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
CTRL-ALT-Del-Windows-11.webp

Da li ste znali da Windows 11 ima tajni metod za restartovanje sistema?​

Funkcija Emergency Restart može da prisilno restartuje Windows 11 računar čak i u situacijama kada ništa drugo ne reaguje, a postoji još od Windows XP-a

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...-11-ima-tajni-metod-za-restartovanje-sistema/

15 minuta sedim u soku... Razmisljam... Ne znam da li je do mene ili su se ova vremena toliko promenila na gore. :cautious:
Da li je ovakva vest potrebna na Benhmarku? Pa nije ovo Ana forum. I za taj forum bi bilo suvise. Da li postoji ijedan clan ovog foruma koji ovo ne zna? Ovo mi je vrhunac dna Benhmark vesti.

Kako ćemo na računaru "...kada operativni sistem potpuno prestane da reaguje" kliknuti na neki budžak desktopa?

15 minuta sedim u soku... Razmisljam... Ne znam da li je do mene ili su se ova vremena toliko promenila na gore. :cautious:
Da li je ovakva vest potrebna na Benhmarku? Pa nije ovo Ana forum. I za taj forum bi bilo suvise. Da li postoji ijedan clan ovog foruma koji ovo ne zna? Ovo mi je vrhunac dna Benhmark vesti.
Ajde, ajde sto si na kraj srca, mozda neko stvarno ne zna. Eto ja na primer nisam znao da kada drzis CTRL u task manager "zamrznes", konstantno prestrojavanje aktivnih procesa. Neko je ostavio slicicu sa time u IT slike i tada sam prvpi put saznao da tako nesto postoji.

Ovo nisam znao, korisna informacija.

Nazad
Vrh Dno