Šta je novo?

Google ulazi u Holivud: novi filmski projekat ima za cilj da učini Android kul

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Google-i-Holivud.webp

Google ulazi u Holivud: novi filmski projekat ima za cilj da učini Android kul​

Google pokreće filmsku inicijativu “100 Zeros” u saradnji s Holivudom kako bi popularizovao svoje tehnologije i učinio Android privlačnijim mlađoj publici.

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/g...ki-projekat-ima-za-cilj-da-ucini-android-kul/

Ovo im je poslednji pokušaj da odvuku mlade od iPhone telefona ali malo teže to ide... Džaba ti sve kada nije premium u ruci, a da će neko da fura neki android zato što ga neki poznati glumac fura u filmu, teško... Prošlo je to vreme postera, sličica, fudbalera i idola... :D

• Like
Reagovanja: uji
Mislim da se ne radi nužno o premium ugođaju, već iOS je jednostavan za nezahtevne duduke i koncepcijski odgovara plitkoumnim prosečnim korisnicima koji ne žele da rade na sebi (čast izuzecima, ima elokventnih iOS korisnika kojima je iPhone stvarna potreba). Moj stav je da sam na Android prosto navikao, ima više osnovnih odlika, bliži je konvencionalnim PC operativnim sistemima (Windows, Linux...) i zadovoljava većinu mojih potreba, iako sam dugo bio na Windows Phone 8/10 Mobile i taj interfejs je bio win-win situacija za telefone. Da će se Android popularizovati u SAD čisto sumnjam, jer su ljudi tamo naviknuti na ajfone i ceo ekosistem im je za njih ponderisan.

Koristim iOS, smatram da nisam plitkoumni duduk, a razlog je isti kao i tvoj - navika.
Prvi smart phone koji sam imao u životu je bio prvi iPhone…i tako, ostao iPhone do danas.

Nazad
Vrh Dno