Šta je novo?

Apple priprema novi iPhone "Ultra" model, cena će biti duplo veća od iPhone 16 Pro Max?

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iPhone-Ultra.webp

Apple priprema novi iPhone “Ultra” model, cena će biti duplo veća od iPhone 16 Pro Max?​

Prvi preklopni Apple telefon mogao bi koštati preko 2.000 dolara, a nosiće prestižnu oznaku iPhone "Ultra".

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...cena-ce-biti-duplo-veca-od-iphone-16-pro-max/

Eeeee, da vas vidimo ko će sada da iskešira tu lovu. Ovim će postaviti tržište da samo bogati imaju iphone najnovijeg modela. Davno sam pričao kao klinac da će telefoni jednog dana biti luksuz i koštati kao auto. Svi vikali ludak, mašta i slično, a na kraju sve pogodio kao i za većinu stvari. Koristim logiku 10 godina unapred i gledam veće ciljeve od novca i vlasnika koji to proizvodi... Ja sam samo sitna riba u moru plavom, ali velike firme i tekako razmišljaju na duge, duge staze i eto nas danas gde smo što se telefona tiče... Svi u suštini isti, menjaju se pozicije kamera, a cena ide na gore masovnom brzinom.

Kao da to nekome treba
Troši, troši, troši ....

Nazad
Vrh Dno