Šta je novo?

Google bi mogao da snizi cenu Pixel 10 Pro Fold telefona za 200 dolara - i to bi moglo da promeni sve

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Pixel-9-Pro-Fold-2.webp

Google bi mogao da snizi cenu Pixel 10 Pro Fold telefona za 200 dolara – i to bi moglo da promeni sve​

Pojačavaju se glasine da će Pixel 10 Pro Fold biti 200 dolara jeftiniji od prethodnika, a ako se to obistini, Google bi mogao da pokrene novu eru pristupačnijih savitljivih telefona

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...a-za-200-dolara-i-to-bi-moglo-da-promeni-sve/

Potpuno se slazem, morali bi da spuste cenu, kako bi bili privlacniji musterijama, ja bi drage volje uzeo Flip, to ce verovatno biti moj sledeci mob, pogotovo ako spuste cenu, a Fold me ne zanima, previse mi je to, ko tablet...
Ovako Flip lepo presavijes ko tabakeru, ne osetis ga u dzepu.

Mislim da će spuštati cenu samo ako telefon osakate da bude slabiji u odnosu na jači model iz te serije. Drugog načina nema, jer su tako u malo dobitku ako spuste cenu. Tu su razne stvari koje mogu da ukinu u odnosu na jači model. Tako da, mislim da bi slabo šta uradili. Problem su kinezi i njihovi telefoni koji se guraju u EU i kod nas, a koštaju mnogo manje zbog samog kvaliteta izrade... Meni je dovoljno da njih zabrane i da se polako na tržište vrate ozbiljne firme kao nekada, pa da se takmiče uz neke inovacije sa cenom, a ne da guraju 200 piksela kamere, ekrane od 120hz i slično... Problem je nastao kada se neko setio da ot telefona pravi kompjuter. :D

Problem su kinezi i njihovi telefoni koji se guraju u EU i kod nas, a koštaju mnogo manje zbog samog kvaliteta izrade...

Да немам "кинеза" 4 године који није штуцнуо, баговао, блокирао... који рестартујем једном у пола године, у просеку... који изгледа као првог дана када му се скину заштите...
.......не бих се ни обазирао на твоје писаније.
Квалитет израде за пружених 400 евра, У МОМ СЛУЧАЈУ, је ненадмашан и пружа ми више него што ми је потребно и више него што сам очекивао.
Верујем да ћу га користити барем још две године без проблема.
Много је "стручњака" опште праксе данас...

Isto ja koristim Samsung A54, a pre toga Samsung S9 i restartovao jednom godišnje bez problema radio posao, ali da je kvalitet komponenti isti kao kod proverenih brendova, to sigurno znam da nije, jer radim sa elektronikom i znam da vidim materijal i način izrade kvalitetnog flet kabla, konektora, štampane ploče, lemova i slično... Niko ovde nije rekao da oni štucaju i slično, već da kvalitet nije kao nekada. Dovoljno je kada ti Peca meri osvetljenost ekrana da vidiš kako kinezi lažu za njihove telefone... Zbog toga što je pričao istini su se i ovi uvredili sa druge strane, a čovek iznosio činjenice. Tako da si ti pomešao nešto, jer ja nisam pominjao rad telefona, već kvalitet izrade. :)

Isto ja koristim Samsung A54, a pre toga Samsung S9 i restartovao jednom godišnje bez problema radio posao, ali da je kvalitet komponenti isti kao kod proverenih brendova, to sigurno znam da nije, jer radim sa elektronikom i znam da vidim materijal i način izrade kvalitetnog flet kabla, konektora, štampane ploče, lemova i slično... Niko ovde nije rekao da oni štucaju i slično, već da kvalitet nije kao nekada. Dovoljno je kada ti Peca meri osvetljenost ekrana da vidiš kako kinezi lažu za njihove telefone... Zbog toga što je pričao istini su se i ovi uvredili sa druge strane, a čovek iznosio činjenice. Tako da si ti pomešao nešto, jer ja nisam pominjao rad telefona, već kvalitet izrade. :)
Тврдиш да ја немам квалитетан телефон зато што је кинез?

Ne tvrdim, već znam da je kvalitetan ali ne na nivou drugih proizvođača Motorola, Samsung, iPhone...

Paaa sad, razlika između vas dvojice je što jedan ima sunčane naočare a drugi obične. Ako ste zadovoljni sa svojim telefonima onda nema potrebe da i druge ubeđujete u to. Svet se ne meri prema vama, ma koliko "znali" ili ne. A to da će neko da spusti cenu telefona, to može biti samo dobra vest. Nikako loša. Svako dobro.

@VLaK baš tako. Nisam pominjao nikakav rad telefona i da li štuca i slično, a čovek se uhvatio toga. Pričam o hardware-u i samom kvalitetu delova. To što je nešto lošije izrade ne znači da ne radi dobro. Svako dobro i ne vredi se nastavljati i skretati sa teme.

Nisam pominjao nikakav rad telefona i da li štuca i slično, a čovek se uhvatio toga. To što je nešto lošije izrade ne znači da ne radi dobro. Svako dobro i ne vredi se nastavljati i skretati sa teme.
Али би било добро забранити их, зар не? Сироти лидери у индустрији имају мањак инспирације, па би процветали и размахали се после забране.
Ако боље разлучиш, моје спомињање рада телефона има везе са корисничким искуством које не условљава "квалитетнију" израду коју си потегао ниоткуд.
И, у тему из текста учитавати "квалитетнију израду" и мањак иновација? Где се то спомиње?
Верници у брендове резонују пристрасно, фанбојеви бране свој поглед на тржиште уздизањем омиљеног хардвера, а "стручњаци" међу њима су увек ту да нам објасне од којег се дрвета праве најбоље кашике.
А што је најгоре, сва та "мудрост" се просипа по местима где има људи који се много боље разумеју у материју него просечни корисници које баш брига како нешто ради, како је направљено и где све док је повољних акција и малих рата. Такви, који ништа незнају од овог су најбоље муштерије.

👍 ;)

Nazad
Vrh Dno