Šta je novo?

Windows 11 dobija najveću promenu Start menija do sada

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Novi-Windows-11-Start-meni.webp

Windows 11 dobija najveću promenu Start menija do sada​

Nova Windows 11 Start meni verzija donosi više prostora za aplikacije i veće mogućnosti prilagođavanja

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-i-servisi/windows-11-dobija-najvecu-promenu-start-menija-do-sada/

Vratite nam "stari" kalendar/sat

I još što šta, ali to drugi put

Instalirao kolegi pre nekoliko dana win11 na poslu, morali da pređemo sa win7 konačno. Iako kući koristi win10, ovaj start meni mu je neupotrebljiv. Odmah nabacili startallback i podesili da izgleda isto kao win7. start, tray i explorer su sada nazad na staroj dobroj sedmici. Takođe i kalkulator.
Toliko o velikim unapređenjima koja niko nikada nije tražio.

Kada su oni nešto radili što korisnici traže

U korporativnom domenskom okruženju SAB ide tako lako :)
A baš za korporativnu upotrebu kalendar, pravi upotrebljivi Search, Calc, klasičan notepad, klasičan meni za zvuk ... imaju mnogo mnogo više smisla
Ubitačno me nervira i što su po okviru za Office aplikacije natrpali gomilu dugmića i gluposti od kojih nemaš gde da klikneš da pomeriš prozor, što polje nije jasno vidljivo u rezultatu pretrage, itd itd itd

Procitao sam vest da takodje pokriva pola ekrana kad se ukljuci i onaj mobilni panel. Ukoliko ne omoguce kontrolu nad velicinom tok start menija, ne gine startallback.

Nazad
Vrh Dno