Šta je novo?

Samsung zvanično potvrdio listu Galaxy uređaja koji za dve nedelje dobijaju Android 15 i One UI 7

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Samsung-Galaxy-S25-Ultra-BenchTV.webp

Samsung zvanično potvrdio listu Galaxy uređaja koji za dve nedelje dobijaju Android 15 i One UI 7​

Samsung je konačno pri kraju testiranja One UI 7 i uskoro će biti dostupan korisnicima u finalnoj verziji

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...a-dve-nedelje-dobijaju-android-15-i-one-ui-7/

Lista nije kompletna.

Kad ce A serija??? Najavili 4 god nadogradnje za proslogodisnji iz A serije...sada ih nigde ne pominju... dzaba mi 4 god kada treba da prodju 2 godine da bi dobio jedno android azuriranje... ako ovako nastavi Samsung izgubice dosta korisnika...evo S24 imam jos je android 14... a novih iz A serije dolaze sa Android 15 ... Gde je logika??

@DaciSan baš o ovome ja pričam ljudima u svom okruženju. Uvek kažem, čime su oni garantovali da će da ispoštuju to ažuriranje 4 godine i da budu kažnjeni ako to ne urade? Pa, nema odgovornosti što znači da mogu da ne urade tako, narod brzo zaboravlja i eto opet kupaca njihovih proizvoda. Drugo, kada ažuriranja budu imala smisla da ubrzaju rad telefona, optimizuju ga i koriguju neke bitne stvari, to je ok. Ova ažuriranja kao sigurnosnih zakrpa što idu svaki mesec su smešna i nemaju nikakve koristi po meni, jer virus za telefon od koga navodno te zakrpe štite nepostoji... Evo, ja nisam dve godine skoro ažurirao moj A54 i nemam nikakvu falinku, a imam gomilu krekovanih aplikjacija što dokazuje da ta ažuriranja nemaju klasičnu korisnu svrhu. Mislim da tu možeš naći odgovor koju politiku vode kada su ažuriranja u pitanju.

Nazad
Vrh Dno