Šta je novo?

Čak 80% svetskog tržišta polovnih mobilnih telefona čine Samsung i Apple modeli, niko ne želi uređaje kineskih brendova

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
trziste-polovnih-telefona.webp

Čak 80% svetskog tržišta polovnih mobilnih telefona čine Samsung i Apple modeli, niko ne želi uređaje kineskih brendova​

Najnovija istraživanja pokazuju da Apple iPhone sve više učvršćuju svoju dominaciju na globalnom tržištu polovnih telefona

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/c...odeli-niko-ne-zeli-uredaje-kineskih-brendova/

Pa ubedljivo najviše ih i ima. Na oglasima dominiraju, naročito jabuka :D

Углавном поклањам телефоне, али пре пар година сам имао један Онеплус за продају. Боље у канту да сам га бацио... :Д

Углавном поклањам телефоне, али пре пар година сам имао један Онеплус за продају. Боље у канту да сам га бацио... :Д

Slažem se. Pre par godina sam prodao detetov mobilni gde u izmenili ekran, matičnu i posle ga vratili kao neispravnog :D Još su pretili da će moju suprugu da etiketiraju preko fejbuka. Ja nemam društvene mreže. Baš ludilo :D

Igrom slucaja sam poslednja tri telefona koja sam prodavao bila su dva OnePlus-a i jedan Samsung, bili su jeftiniji za 50 posto od Samsunga, a specifikacijskii i generacijski barem 3 godine noviji...niko za njih pitao nije mesecima, dok su se za Samsung utrkivali i pisali mi svakakvi ljudi. Telefone sam na kraju prodao nekim rusima. Robovi smo brenda, i to je poslednjih godina toliko izrazeno iako mi se iz licnog ugla ne cini tako, ali na svakom koraku to na kraju primetim, iako je kvalitet opao kod svih

Zamisli kupiš polovan mobilni telefon i to od nepoznate osobe, to mi je isto kao da si uzeo polovne gaće. U životu na poklon ne bih uzeo. Da ne pričam da Xiaomi od 200e šije svaki Samsunig ili IPhone 3 godine star, i to da ne pričamo o trajanju baterije (gde se 3 godine star svaki raspada), već o realnim performansama.

Bilo bi interesantno videti koliki procenat trzista zajedno drže Apple i Samsung posto bi to mogao da bude jedan od uzroka sto ima toliko njihovih polovnih telefona u ponudi.

Nazad
Vrh Dno