Šta je novo?

Kako da transformišete svoj Xiaomi u Lumia Windows Phone?

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Xiaomi-Lumia-Groove-Launcher-2.webp

Kako da transformišete svoj Xiaomi u Lumia Windows Phone?​

Nostalgično iskustvo Windows Phone-a na Xiaomi Android uređajima uz pomoć Groove Launcher-a

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...sformisete-svoj-xiaomi-u-lumia-windows-phone/

Ima li potrebe?

Kupiš android telefon koji imitira iphone da bi instalirao launcher koji imitira windows phone.

Ajde probaću, ali šta znam, dugo sam furao Launcher 10 Pro pa me i to smorilo. Plus ovaj 8.1 UI nisam nešto posebno vario tako da mi je interfejs sa 10 Mobile bio kao preporod u svakom smislu. Bila bi fora da je Microsoft u svojim Android telefonima modifikovao Settings.apk i notification bar da replikuje tu filozofiju pa se to portuje na druge romove.

Svaki Launcher je bolji od fabričkog, jer mi deluje da telefon radi dosta brže. Probao sam na par telefona i osetila se razlika, samo što moraš da podešavaš dosta stvari dok ga ne dotegneš da radi. Dobar je ovaj stari Windows izgled prečica. Nekako je praktičan u odnosu na UI koji sve gore i gore radi, za druge modele telefona ne znam, jer koristim Samsung dugi niz godina.

• Like
Reagovanja: uji
Nazad
Vrh Dno