Šta je novo?

OpenAI došao do neverovatnog naučnog otkrića zahvaljujući AI tehnologiji

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
OpenAI-otkrice-celijski-procesi.webp

OpenAI došao do neverovatnog naučnog otkrića zahvaljujući AI tehnologiji​

OpenAI GPT-4b Micro donosi revoluciju u istraživanju dugovečnosti i ćelijskom reprogramiranju

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/nauka-i-...-naucnog-otkrica-zahvaljujuci-ai-tehnologiji/

I? Ko ce jednom izaci i reci ja sam novi bog mogu da stvorim i prepravim sve. Ovo sa AI mislim da ide predaleko i doci ce dan kada ce morati neko da prizna da smo propustili voz i da vise ne razumemo AI a ona ce nastaviti dalje naravno sve dok joj budemo davali resurs(struju). Mada mi se sve cini da AI nece cekati taj trenutak da je mi odrzavamo u zivotu.

I? Ko ce jednom izaci i reci ja sam novi bog mogu da stvorim i prepravim sve. Ovo sa AI mislim da ide predaleko i doci ce dan kada ce morati neko da prizna da smo propustili voz i da vise ne razumemo AI a ona ce nastaviti dalje naravno sve dok joj budemo davali resurs(struju). Mada mi se sve cini da AI nece cekati taj trenutak da je mi odrzavamo u zivotu.
WoW, da se samo Dzejms Kamerun mogao toga setiti osamdesetih godina prošlog veka. Da je bio tako mudar mogao je da snimi odličan film.

Pa da al ovo je samo za bogate i one koji mogu da plate.Neradujte se previse

Када схватите да вештачка интелигенција ради само оно што јој је убачено да ради, биће вам лакше.

Nazad
Vrh Dno