Šta je novo?

Šteta, Xiaomi telefoni ostali bez dugo očekivane i korisne funkcije u HyperOS 2

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
otkazana-Xiaomi-HyperOS-2-ilus-122.webp

Šteta, Xiaomi telefoni ostali bez dugo očekivane i korisne funkcije u HyperOS 2​

Xiaomi definitivno otkazao dugo očekivanu funkcionalnost u HyperOS 2 verziji operativnog sistema

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...ugo-ocekivane-i-korisne-funkcije-u-hyperos-2/

Zasto posle zadnjeg azuriranja telefon mi neradi kako treba,aplikacije tipa fb.... Sam osvežava posle par minuta ,tastatura se gubi posle kucanja par slova pa se vrati. U pitanju je Xiaomi red 13

Zasto posle zadnjeg azuriranja telefon mi neradi kako treba,aplikacije tipa fb.... Sam osvežava posle par minuta ,tastatura se gubi posle kucanja par slova pa se vrati. U pitanju je Xiaomi red 13
Novo nije uvek bolje i zato ne bi trebalo da se iko zaleće kada prelazi na novu Android verziju. Većina zdravo za gotovo instalira update, bez prethodne provere minimalnih sistemskih uslova. Android 15 je još uvek u fazi prilagođavanja, ima poprilično novina u odnosu na 11-14 i problema sa kompatibilnošću. Povratak na fabrička bi donekle trebalo da reši problem, ali kopija podataka je svakako obavezna.

Nazad
Vrh Dno