Šta je novo?

Jedan pogled na sliku i sve će vam biti jasno u sekundi, veliki Galaxy S25 Ultra redizajn, Note serija odlazi u istoriju

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Samsung-Galaxy-S24-Ultra-78-scaled.jpg

Jedan pogled na sliku i sve će vam biti jasno u sekundi, veliki Galaxy S25 Ultra redizajn, Note serija odlazi u istoriju​

Galaxy S25 Ultra dolazi sa zaobljenijim uglovima, tanjim dizajnom i unapređenim specifikacijama, ali bez karakterističnih elemenata Note serije

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...ultra-redizajn-note-serija-odlazi-u-istoriju/

После толико година и даље лутају што се тиче дизајна. Избаце Ноте серију, онда направе Ултра модел који је у суштини ноте серија, па опет се врате на заобљен облик и "дефинитвно" одустану од елемената Ноте серије, али оловка је и даље ту. Шизофрена компанија која живи на основу старе славе, софтвера који је дефинитивно најбољи у андроид свету и санкцијама које су уведене Huawei компанији. Ко зна још која тумбарања нас очекују у будућности.

Ta olovka je ostala iz nekih davnih pilot/winCe vremena, ja mislim da je nisam izvadio mozda 10 puta na N2/N4, i to probe radi...
Nije nikada imala nikakvu upotrebnu vrednost, meni licno.

Nazad
Vrh Dno