Šta je novo?

Ista priča za iPhone i Android, više od 70% korisnika smatra da je AI beskorisna

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
funkcije-vestacke-inteligencije-na-iphone-telefonu.webp

Ista priča za iPhone i Android, više od 70% korisnika smatra da je AI beskorisna​

Preko 70% korisnika smatra da AI funkcije na iPhone i Android telefonima uopšte nisu korisne, dok je interesovanje za veštačku inteligenciju znatno veće kod iPhone korisnika

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...e-od-70-korisnika-smatra-da-je-ai-beskorisna/

Naravno ti su sve same gluposti za decu...da se igrate slikama pomerate objekte...nista znacajno sto ne mozete u fotoshopu ili ligthromu , kod nas pola stvari ne radi...ili morate dobro znati engleski za prevod piziva i prevod stranica ,jer Srbskog jezika nema ni u tragovima ...tako da vam jedino ostaje igranje sa slikama. Zaokruzivanje o pretraga je postojala i ranije .snimite stvar i pretrazite ostalo je samo dodat efekat danizgleda kao nesto novo

Koristim Google Assistant često. Poslednji put sam bio maltretiran od strane policije i dok su mi ruke bile vezane lisicama zvao sam advokata.
Gemini nema funkciju poziva sa lock screena. Murija nije znala šta se dešava. Bukvalno.

Nazad
Vrh Dno