Šta je novo?

Počnite da štedete već sada jer bi iPhone 18 Pro mogao značajno da poskupi zbog nove tehnologije

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Apple-iPhone-16-iPhone-SE.-3.webp

Počnite da štedete već sada jer bi iPhone 18 Pro mogao značajno da poskupi zbog nove tehnologije​

iPhone 18 Pro donosi 2 nm A20 Pro čip i moguće inovacije, ali prelazak na napredniju tehnologiju mogao bi povećati cenu naredne Pro serije

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...ao-znacajno-da-poskupi-zbog-nove-tehnologije/

Naravno, pa neće valjda da pojeftini... Zato treba štedeti, preskočiti 16 i 17 :LOL:

ili jednostavno ne kupimo

ili reality check

Ih ovi su amateri, ja vec poceo da stedim za iphone 20, svaki dan po par dinara skupice se :)

Odradio preorder.

Stedim, od usta odvajam. Samo da sto pre izadje osamnaestica.
Cak sam i neko zlato od babe pretopio da nosim juveliru masku da mi izlije.

Ne mogu oni da dignu cenu koliko operateri mogu to da podele na rate :ROFLMAO:

Dečurliji našoj smišljasmo imena
voleh je sve više svaki Božji dan
ubedih se najzad to je prava žena
zajedno smo štedeli za iphone, štedeli za iphone....
(Dva ajfona, druže - Riblja čorba).

Ne pamtim kad sam poslednji put kupio telefon na rate, robovlasnicka filozofija.

Nije ako se ne vezes za operatera i banku koja te dere sa "odrzavanjem" kreditnog racuna ....
Postoji opcija kupovine na cekove , bez kamate i dodatnog troska odrzavanja racuna.

Stedim, od usta odvajam. Samo da sto pre izadje osamnaestica.
Cak sam i neko zlato od babe pretopio da nosim juveliru masku da mi izlije.

To nije uopšte loše. Posle opet možeš da pretopiš za masku za novi model🤣

Ne pamtim kad sam poslednji put kupio telefon na rate, robovlasnicka filozofija.
Ja posle 100 godina uzeo kod operatera, dali mi paket koji sam hteo po 50% umanjenoj ceni i telefon na rate. Tako da me tarifa izašla kao da nisam uzeo telefon a fon me izašao kao da sam ga kupio u radnji, samo na rate pa se ni ne oseti.

Nazad
Vrh Dno