Šta je novo?

SAD razmatraju blaže sankcije kineskoj industriji čipova

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Americke-sankcije-Kini-ilus-111.webp

SAD razmatraju blaže sankcije kineskoj industriji čipova​

Kompanije poput ASML i Tokyo Electron zabeležile su rast akcija nakon izveštaja da SAD razmatraju manje restriktivne sankcije kineskoj industriji čipova nego što je prethodno predloženo

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/biznis/sad-razmatraju-blaze-sankcije-kineskoj-industriji-cipova/

Manje Hepija, manje Hepija... :ROFLMAO:
Kina kontroliše 85 posto svetske proizvodnje retkih metala, bez kojih ne mogu da se prave ni čipovi, a ni rakete koje su sada Americi jako potrebne. I naravno da su zabranili izvoz retkih metala u Ameriku i njihove satelite.
Nije ova priča o ublažavanju sankcija plod toga što su Ameri naprasno postali dobrice, nego su se malo preračunali. :)

I za tebe isti savet iz kvotovanja! 🤣🫡

Happy ne pratim, isključivo Džo Rogana, Takera Karlsona i ostatak ekipe koja je pokazala da zna više od CNN-a i MSNBC ili u koju si već eho komoru nabio glavu.

Da si ikada ista procitao sta sam napisao na ovom forumu, mogao si da procitas moj skoro pa svakodnevni rant protiv korporativnih medija aka cnn, msnbc, abc, wp, nyt, bbc itd itd... Ali i Takera neko placa...
Tako da sto se tice eho komore u koju sam nabio glavu, malo si se z.a.h.e.b.o.

Da si ikada ista procitao sta sam napisao na ovom forumu, mogao si da procitas moj skoro pa svakodnevni rant protiv korporativnih medija aka cnn, msnbc, abc, wp, nyt, bbc itd itd... Ali i Takera neko placa...
Tako da sto se tice eho komore u koju sam nabio glavu, malo si se z.a.h.e.b.o.
Ja sam čitao, zato mi i ovi komentari tužni, a bio si kul lik.

Nazad
Vrh Dno