Šta je novo?

YouTube blokira pretplatnike iz drugih regiona i izaziva pad sistema! Korisnici otkrili trik za uživanje u verziji bez oglasa

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Youtube-na-mobilnom-telefonu.webp

YouTube blokira pretplatnike iz drugih regiona i izaziva pad sistema! Korisnici otkrili trik za uživanje u verziji bez oglasa​

YouTube je pojačao borbu protiv „pretplatnika iz drugih regiona“, što je izazvalo reakciju velikog broja korisnika

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...tkrili-trik-za-uzivanje-u-verziji-bez-oglasa/

Bozo, da li prelazis u kurir ili u informer?
Kakav crni pad sistema te spopao ? ni rec u clanku.
A bio si kul lik, sta ti se desilo.

All agents defect, and all resisters sell out...

Ja sam kupio adguard koristim za Pc i nemam nikakve reklame ...i super radi ...a za twelfon koristi. Revansed tako da dok sve to radi gledacu onoliko koliko mi treba ...godisnje platiti 150e za glupi youtub je besmisleno ...niti je nesto bez cega se ne moze

Па бесмислиено је ако си сиротиља.
Ако си елита (*као ја), онда је то сића.
И то ћеш, као шаљиву епизоду, да поменеш у друштву, уз ајриш кафицу и фруштук на скијању у Инсбруку.

Ja sam kupio adguard koristim za Pc i nemam nikakve reklame ...i super radi ...a za twelfon koristi. Revansed tako da dok sve to radi gledacu onoliko koliko mi treba ...godisnje platiti 150e za glupi youtub je besmisleno ...niti je nesto bez cega se ne moze
mnogo se cimas za nesto bez cega se moze?

uBlock Origin i dalje radi. Ne gledam toliko često youtube, pa ako na kraju uspeju da se izbore sa svim blokerima reklama, neće mi biti teško da odgledam po neku.

Jednostavno, neka uvedu naplatu po kanalu.

Za kanal koji volim da pratim platicu naknadu, za 95% ostalih gluposti na YT ne zelim.
Ovako se od moje pretplate odvaja i za kanale koje zelim da pratim i za raznorazne gluposti koje se plasiraju.

pa ti i platis po kanalu, mislim ne gledas gluposti, znaci ono sto si platio to gledas. naravno mozes i da gledas ostale gluposti, ali to od tebe zavisi.

adguard je odličan ali ne mora da se kupuje. Skineš lepo 6 meseci trial sa ovog linka
Registruješ temp mail nalogom 6 meseci licencu.
Pa po reinstalaciji OS reinstaliraš ažuriran adguard sa istog linka, registruješ sa novom temp mail adresom.
I tako u krug.(ako često reinstalirate Win (6 mes..)
Poenta je zašto bacati 15$ za 6meseci ako ne moraš.

Koristim godinama bez problema.

Зашто ??!
- стварно ништа не знаш !

Због самопромоције, наравно! Улагање у свој углед се увек исплати.
Као куповина Брајтлинг сата.

Nazad
Vrh Dno