Šta je novo?

YouTube Premium značajno povećava cene – poskupljenje i do 50%

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
YouTube-Premium.webp

YouTube Premium značajno povećava cene – poskupljenje i do 50%​

Povećanje cena YouTube Premium paketa se razlikuje po regionima, pri čemu neki beleže poskupljenje između 30% i 50%. YouTube Premium postaje skuplji od sličnih Spotify Premium i Apple Music servisa

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...-znacajno-povecava-cene-poskupljenje-i-do-50/

Šta drugo reći nego to da su monopolisti kada je video striming u pitanju pa im se moože da rade šta hoće. Ne znam kako je u Srbiji, ali u Bosni i Hercegovini Youtube music aplikacija nije dostupna na Iosu. Samo je dostupna na Androidu i putem weba.

Iako ga placam (family SRB paket) unazad uhhh, bas dugo... nekako mi je manja nelagoda kada mi mesecno skine google za YT bez reklama, nego HBO ili dr streaming servisi.
Valjda zato sto najvise sadrzaja i crpim sa te platfome... a ako cemo iskreno, sve sa streaminga moze i da se "stavi u rernu i naknadno konzumira (nakon par minuta sa optikom)",
za razliku od YT.

P.S.
A i ne ispadne me bas toliko (1000+rsd), jer imam shareovane slotove sa korisnicima drugih streaming platformi.
Svima dobro, za 200 i kusur dinara imam(o) sve, a nisam ni za kafu u kaficu potrosio mesecno.
I na sve to, google ce da mi posle ove poruke uplati 14.000 evra jer sam to napisao na najvecoj socijalnoj IT platfomi u regionu!
Di ces bolje! :)

Poslednja izmena:
Ја комадић (парче је некултурно) првокласног пилећег филеа у сотеу плаћам 19 хиљада динара.
Тако да ми је јуту премијум далеко мањи издатак него теби.

Upravo tako, za 4 evra moze da podeli ovde na forumu jos 5 naloga, tj. sheruje i menja za sta god.

EDIT: 100 dinara po slotu, pa za te pare nema ni za leba dnevno!

Ја комадић (парче је некултурно) првокласног пилећег филеа у сотеу плаћам 19 хиљада динара.
Тако да ми је јуту премијум далеко мањи издатак него теби.
Auuuu, pa meni najbolje. Platim pola kila jagnjećeg pečenja 1500din i još mi ostane za godišnju pretplatu.🤪

Свима лепо

Ne može nam niko ništa, jači smo...👌

Neki ne trpimo oglase, ali i ne plaćamo korporacijama. Izlaz uglavnom uvek postoji. Da plaćam Youtube Music npr, gde mi umesto originala pesme izađe šušteći video iz 1976? Jok more. Spotify je već druga pesma.

Da ali vise ovo ne radi...cak i sa VPN kaže nismo detektovali,vasu zemlju ili trazi placanje karticom iz zemlje gde ste .sto je malo ne logično....recimo revolut karticu mogu imati vecina zemalja a da ne mogu platiti njome ...
Zato radi revanced app ...skinete menadžer i Micro g i eto premijum youtube i nema dosadnih reklama

Nazad
Vrh Dno