Šta je novo?

Apple fanovi stoje u redovima da kupe iPhone 16 uprkos skromnim unapređenjima

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
ljubitelji-Apple-iPhone-telefona-cekaju-u-redovima-novi-model.webp

Apple fanovi stoje u redovima da kupe iPhone 16 uprkos skromnim unapređenjima​

Iako su unapređenja na iPhone 16 minimalna, fanovi ne odustaju – redovi ispred prodavnica rastu, a potražnja premašuje prošlogodišnje modele

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...kupe-iphone-16-uprkos-skromnim-unapredenjima/

Isti djavo kao i spamovanje od 150 miliona narucenih primeraka u prvih 15 minuta za svaki kineski telefon koji izadje.

Ima dugme, vau, odusevimo se dugmetom...

Ako nista drugo podsetili su me na to da sam ga imao na Xperiji Z3 pre nekih 7-8 godina

1727034514681.jpeg

Ako ništa drugo, valjda će narod da krene malo više da snima video kako bog zapoveda - horizontalno. :D

Sad će standardno da krenu uobičajene fore gde ljudima na ulici pokazuju novi iPhone i svi se oduševljavaju njime i tvrde kako je mnogo bolji od prethodnog, a oni im u stvari daju iPhone od pre nekoliko godina. Ponekad im čak i ne daju iPhone, već iPad mini ili neku kinesku kopiju.

Kiselo grožđe. :LOL:

Inače, "dugme" (camera control) i jeste dole desno.

iPhone-16-Pro-Camera-Control.webp

Onda je sve kako treba. Učinilo mi se da je kontra. Portret mod živi.

Ovo me sve podseti na onog našeg dečka koji se krio u wc u TC Ušće da bi dočekao prvi black fraidey. Ako ima neko neka okači link :D

Sekta :D

Pa svi poznati YT-beri su ga nahajpovali, Linus ga nahvalio kao da je novi dolazak Isusa, iako i sam kaže da nema ni A od AI o kom su najviše pričali na predstavljanju.
Ceo hajp nakon eventa mi je bukvalno delovao kao kupljena reklama.
Posle se ljudi pitaju otkud izraz presstitute...

I taj AI mi sve lici na ogroman hajp, i ubedjen sam da moze da radi i na obicnoj 11ci, ali bitno da su oni 16cu napravili bas zbog toga, inace ne bi imali novi telefon ove godine...
Jedva cekam da vidim kakvo ce biti, na samsungu je vec meh, ovde ce biti meh sa slagom.

Poslednja izmena od urednika:
ne moze, zato sto 11 nema neural chip. AI radi lokalno na telefonu

Naravno da moze, samo mi bilo sporije.
Kao sto bilo koji model radi na obicnom CPU (komp na primer) bez ikakvog NPU.

Nazad
Vrh Dno