Šta je novo?

Google se šali na račun iPhone-a uz dobrodošlicu u svet RCS poruka

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iphone-i-pixel9.webp

Google se šali na račun iPhone-a uz dobrodošlicu u svet RCS poruka​

Google u najnovijem video klipu šaljivo dočekuje Apple u svet RCS poruka, ističući prednosti poput slanja medija većeg kvaliteta i boljih grupnih čatova, uz dobrodošlicu u novu eru komunikacije

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...n-iphone-a-uz-dobrodoslicu-u-svet-rcs-poruka/

Ja sam dugogodisnji korisnik iPhone-a, ali objektivno je Apple uslovno receno pukao. Sa serijom 15 i novom serijom 16 su krenuli na dole. Manje od godinu dana imam 15 Pro i zdravlje baterije je palo na ispod 87%, baterija ne moze da izdrzi do kraja dana, a da ne padne ispod 30%. Sa predhodnim iPhone 11 nisam imao takvih problema. 15 Pro se brzo pregrejava i dodje najmanje dva puta u toku dana da zablokira telefon i da moram da ga ugasi, zatim opet upalim. Nakom nadogradnje na IOS 18 se pojavio problem sa Safarijem, prilikom koriscenja se ekran zatamni i pojavio se problem gubitka interneta. Cak i kada upalim mobilne podakte. Jos jedan Apple korisnik prelazi u android svet, cinjenicno stanje je da su android telefoni postali bolji od Appla.

kako ne moze da izdrzi do kraja dana a ima jos cetvrtina baterije?

mozda imas neispravan telefon kada imas sve te probleme? mislis da se android telefoni ne kvare?

i kakve to sve ima veze sa RCS messaging?

Ja sam dugogodisnji korisnik iPhone-a, ali objektivno je Apple uslovno receno pukao. Sa serijom 15 i novom serijom 16 su krenuli na dole. Manje od godinu dana imam 15 Pro i zdravlje baterije je palo na ispod 87%, baterija ne moze da izdrzi do kraja dana, a da ne padne ispod 30%. Sa predhodnim iPhone 11 nisam imao takvih problema. 15 Pro se brzo pregrejava i dodje najmanje dva puta u toku dana da zablokira telefon i da moram da ga ugasi, zatim opet upalim. Nakom nadogradnje na IOS 18 se pojavio problem sa Safarijem, prilikom koriscenja se ekran zatamni i pojavio se problem gubitka interneta. Cak i kada upalim mobilne podakte. Jos jedan Apple korisnik prelazi u android svet, cinjenicno stanje je da su android telefoni postali bolji od Appla.
Nema sta onda da se mislis, uzmi android. Apple je pukao :)

Da li nase mreze podrzavaju RCS?

• Like
Reagovanja: mnt
Sto ne bi, meni na Yetelu radi bez problema, po automatizmu je aktivirano.

Pitam za iPhone.

Na iOS 18 na A1 nije omoguceno.

• Like
Reagovanja: mnt
na A1 nista ne radi :D

IMG_0339.jpeg

Nema ni na Yettelu…

Mislio sam da pitas uopsteno, ovo sto sam rekao vazi za Samsung.

Probao sam ovde u Sloveniji, Telemach. Mora se imati aktivan net. Noću to gasim kada spavam. Upalio net oko 11h i onda je stigla poruka drugoj osobi, a stavio da bude 7h...
E, sad za običan sms, ne vem :)

• Like
Reagovanja: uji
@uji Najverovatnije i WIFI. Meni je slab, pa koristim najviše mobilne podatke.

• Like
Reagovanja: uji
Nazad
Vrh Dno