Šta je novo?

Samsung će vas primorati da kreirate nalog kako biste dobijali ažuriranja aplikacija na Galaxy telefonu

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Samsung-Galaxy-S24-Plus-10-scaled.jpg

Samsung će vas primorati da kreirate nalog kako biste dobijali ažuriranja aplikacija na Galaxy telefonu​

Samsung će zahtevati kreiranje naloga za korišćenje Galaxy Store-a i ažuriranje aplikacija, počevši od 25. septembra

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...ali-azuriranja-aplikacija-na-galaxy-telefonu/

Eto razloga da je deinstaliram.

Odavno nisam koristio Samsung telefon, ima 6-7 godina, i od pre neki dan sam ponovo korisnik, konkretno A35. E sad, ne znam kakva je danas situacija i praksa po pitanju koriscenja Samsung naloga, sta dobijam a sta gubim ako se ulogujem ili ne! Znam da neke funkcije nece raditi, i ne trebaju mi, neke aplikacije mogu da apdejtujem, a neke ne, mora preko naloga i to mi je poznato. Najvise me interesuje ako se ulogujem na Samsung nalog kako ce se to odraziti na performanse uredjaja, u smislu brzine rada, lagovanja, zastajkivanja itd, jer racunam bice vise procesa u pozadini koji rade i sinhronizuju se, i na kraju krajeva trajanja baterije, od punjenja do punjenja. Da li logovanje na Sam akaunt vise donosi ili odnosi 🤔

Jedan nalog više manje. Ne vidim u čemu je problem?
U tome što traže nalog za stvari za koje nije normalno postojanje naloga. Bar ne ako nećeš da kupuješ programe. Ali što bi oni bili bolji od drugih, korisnici su ionako navikli na to

Kada bi korisnici poceli da vracaju njihove uredjaje, jer ne pristaju na uslove korscenja koji im nisu poznati pre kupovine, brzo bi se opametili.
Ovako, korisnici pristaju na sve, uglavnom bez citanja, i njima samo preostaje da vide koliko daleko mogu da idu u svojim zahtevima.

Nisu krivi oni, krivi su korisnici koji im to dozvoljavaju.

Mene je vise zasmetao deo:
Važno je napomenuti da ovo uključuje i automatska ažuriranja aplikacija koja su prethodno funkcionisala bez naloga

Pa onda i ti njihovi bloatware programi koji bi se sami upudaetovali.

I na kraju samsung password manager koji ke isto uvezan za samsung nalog. bukvalno ne znam vise ko mi cuva passworde: samsung, microsoft ili google? :)

U današnje vreme se cini da kompanije bukvalno traže način da ti otežaju život.

Živela Aurora Store.

Nazad
Vrh Dno