Šta je novo?

Android 15 je trebao da omogući prikaz aplikacija preko celog ekrana, ali je Google ustuknuo i dodao način da se to izbegne

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Android-15-dizajn.jpg

Android 15 je trebao da omogući prikaz aplikacija preko celog ekrana, ali je Google ustuknuo i dodao način da se to izbegne​

Ako ste se nadali da će sve vaše aplikacije konačno koristiti ceo ekran u Android 15 operativnom sistemu, možda ćete biti razočarani

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...ogle-ustuknuo-i-dodao-nacin-da-se-to-izbegne/

Ima li da se Google za nešto ne umeša? Ispada da Google pravi sve verzije androida, a to nisam znao? Jel to znači, da oni zvanično stoje iza android operativnog sistema kao što Apple stoji iza iOS-a?

De si bio ti do sad ako nije tajna?
Tu sam u senci... Zar nema drugih firmi da prave isto za ove kineske telefone? Da li je moguće da niko drugi nema opciju da napravi nešto drugačije? Nekada je bio Simbian i to odličan, pa je propao. Mora i ovo da doživi vrhunac i da propadne... Ja sam mislio da ima drugih kineza koji prave sve isto ali samo ne rade servisi Google zato što nisu platili licencu ili šta već za taj sistem...

Јесте, онда медији исполитизјују ситуацију и сви који кажу било шта против 8.8.8.8 су аутоматски кинески шпијуни,
теоретичари завере, антиваксери, равноземљаши и анти-цивилизацијски елементи...

Poslednja izmena:
Tu sam u senci... Zar nema drugih firmi da prave isto za ove kineske telefone? Da li je moguće da niko drugi nema opciju da napravi nešto drugačije? Nekada je bio Simbian i to odličan, pa je propao. Mora i ovo da doživi vrhunac i da propadne... Ja sam mislio da ima drugih kineza koji prave sve isto ali samo ne rade servisi Google zato što nisu platili licencu ili šta već za taj sistem...
Maemo aka. Sailfish ovih dana. Od onih koji zapravo mogu da se koriste. Ostalo je alfa softver.
WebOs je bio tata, realno. Najzanimljiviji od svih u to vreme. Zanimljiviji i od androida i od ios-a.
Steta sto je propao.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno