Šta je novo?

Telefon ili rendgen - kamera budžetskog telefona može videti kroz određene objekte

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
telefon-pod-rendgenom.webp

Telefon ili rendgen – kamera budžetskog telefona može videti kroz određene objekte​

Novi CMF Phone 1 od Nothing-a koristi kameru koja može videti kroz određene objekte, izazivajući kontroverze i reakcije korisnika širom interneta

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...g-telefona-moze-videti-kroz-odredene-objekte/

Mislim da je ovo AI i software-ski odrađeno, a privućiće masu korisnika kao inovacija. :D

Zar se nije ovo već jednom desilo sa nekim od oneplus telefona?
Msm da je bio 8 pro ili tako nešto?

Moćno deluje stvarno i može da pomogne u dosta stvari oko popravke nekih uređaja, barem meni da ne moram da ih otvaram ili da vidim pre otvaranja i povedem računa da nešto ne oštetim... Mogu da zamislim šta nas u budućnosti čeka, ali mislim da je sledeća stvar noćni mod ili neki termo. To svakako postoji na posebnim telefonima, ali da polako uvrste u ove nižeg ranga, jer mislim da su sa kamerama što se običnog slikanja tiče došli već pre 5 godina do kraja i tu stali. Očigledno da moraju povećati debljinu telefona kako bi napravili bolje sočivo koje je većih dimenzija.

Nazad
Vrh Dno