Šta je novo?

Windows 11 se nalazi na gotovo 30% svih Windows računara

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Windows-10-Windows-11.jpg

Windows 11 se nalazi na gotovo 30% svih Windows računara​

Windows 11 je postigao prekretnicu sa skoro 30% usvajanja na svim Windows računarima, što predstavlja njegov najveći tržišni udeo do sada.

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...se-nalazi-na-gotovo-30-svih-windows-racunara/

Rade azririranje bez pitanja, bukvalno skinu 30gb kojekakvih junk update fajlova i onda izadje poruka. WIndows 11 je spreman. Imate opciju, zakazi instalaciju i instaliraj odmah. Ljudi kliknu i ubaguju racunar sa tim smecem. Ja sam odavno presao na Linux, sve je free, cak i Office, nema virusa. Igrice i ne igram iako mogu preko Steam. Sve radi stabilno i bez bagova za razliku od tog djubreta Windows 11

Svi otkazuju ažuriranja za Windows 11 pušto je bagovit, pravi različita ****** što se tiče štampača, skenera, drajvera za grafičku karticu i više modela grafičkih kartica se pregrevaju bespotrebno, jer se ventilatori na grafičkim karticama uopšte ne uključe svaki put.. Nasilno Microsoft-ovo prelaženje na Windows 11 je razumljivo iz njihovog ugla gledanja, ali korisnici konstantno imaju štete zadnje dve i po godine. Da li će vlasnicima Nvidia kartica 3080 ti, 3090, 4080 ti i 4090 biti vraćene pare, jer su im crkle grafičke kartice zbog nemogućnosti Windows 11 da pravilno prepoznam svaku grafičku karticu i ne upali ventilatore svaki put kada je to potrebno?

Što će reći da na 70% računara sa Windowsom nije instaliran Win 11 već neki drugi. Obzirom da je izašao pre skoro 3 godine, ja to ne bih nazvao nekim uspehom.

Postojale su Vista, 7 i 8 RTM pa tako ni sa Windows 11 po mnogo čemu ne cvetaju ruže. U MS kao i obično žele da naguraju korisnike na novu verziju kako bi dobili povratne informacije za dalji razvoj, ali jednog dana će se i to srediti. Za rast udela zaslužne su isključivo pojedine karakteristike novijeg hardvera koje ga zahtevaju.

Postojale su Vista, 7 i 8 RTM pa tako ni sa Windows 11 po mnogo čemu ne cvetaju ruže. U MS kao i obično žele da naguraju korisnike na novu verziju kako bi dobili povratne informacije za dalji razvoj, ali jednog dana će se i to srediti. Za rast udela zaslužne su isključivo pojedine karakteristike novijeg hardvera koje ga zahtevaju.
Baš tako. Meni žena donela laptop da joj instaliram Windows. Probao desetku ne može. Mora 11. A laptop čak nije ni neko ludilo već niži segment.

Nazad
Vrh Dno