Šta je novo?

Kineski AI sex roboti potencijalna pretnja bezbednosna pretnja?

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Kineski-AI-Sex-roboti-copy.webp

Kineski AI sex roboti potencijalna pretnja bezbednosna pretnja?​

Razvoj robotike i integracija veštačke inteligencije mogao bi biti u sukobu na zakonima SAD i EU, čak i u nekim neočekivanim domenima.

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/nauka-i-...oti-potencijalna-pretnja-bezbednosna-pretnja/

Model robota koji bi ispunio sve muske potrebe za zenskom osobom (sex, pranje, kuvanje, ciscenje, sex, cuvanje dece, sex, neodlazak kod tazbine,...)
bi trebao da kosta <= stambeni kredit.
Neki od Vas koji ste procitali gornje... ste se zapitali vrv " a sta cemo sa emocijom, ljubavlju..."?
Ako sve ono gore navedeno obavi kako treba, emocija sama nadolazi!

I naravno, moneyback garancija od bar 10 godina je tu bitna, ako robot zabaguje pa ode kod komsije na kafu npr... :D

Šalu na stranu, sex roboti će biti veliki biznis i ja planiram da tu poprilično investiram kad se tržište malo iskristališe i pojave jasni lideri. Ne znam kakva je situacija gde svako od vas pojedinačno živi, ali žene na zapadu su generalno poprilično odlepile, a situacija se samo pogoršava. Ja bih iskreno radije pojeo ***** od slona nego oženio ovdašnju Grkinju. Robot bi za mnoge bio lakša i jeftinija alternativa nego dovoditi ženu negde iz Afrike ili Azije.

@morbius
Sta fali Grkinjama? :)

U pravu si za investiciju, zamisli sve te zapuštene bake po nemačkoj. Veliko je to tržište :)

Zamislite da ih se naši dočepaju i svakodnevnicu "Draga, donesi mi pivo". Apokalipsa neizbežna.

Mozda neki intelektualni nivo da se drzi, nesto bez banalnosti, jeftinih tema i bas tog "sirog spektra" gluposti!??
Kome je do jeftinog klik-bajtaškog "zurnalizma", mozda da ode na ove domace psudo medije!??

Nazad
Vrh Dno