Šta je novo?

MSI MEG Vision X AI Desktop oduševljava na Computexu 2024 sa inovativnim dizajnom

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
MSI-MEG-Vision-X.webp

MSI MEG Vision X AI Desktop oduševljava na Computexu 2024 sa inovativnim dizajnom​

MSI je na Computexu 2024 predstavio MEG Vision X AI Desktop, sa impresivnim ekranom osetljivim na dodir koji zauzima celu prednju površinu kućišta, ali i hardverom koji pruža vrhunske performanse za AI i gaming zadatke

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...va-na-computexu-2024-sa-inovativnim-dizajnom/

Meni je ovo potpuno nepotrebno i besmislen dizajn. Prvo, ako ću imati dva ekrana, potrebno mi je da budu u istoj ravni ili pod maksimalnim uglom od nekih 130-140 stepeni.

Ovde da bi se do toga došlo, potrebno je da imam ceo metar prostora na stolu iza monitora za kućište, što je užasno nepraktično.

Možda ima smisla imati neki značajno manji dodirni ekran koji bi bio možda čak i sa gornje strane, ako ide ispod stola računar, ili sa neke od strana ako ide pored, idealno konfigurabilno gde ga korisnik hoće staviti. dijagonale tipa 6- 7” ponajviše i možda čak i samo crno belo poput ekrana sa raznih kućnih aparata ili sl.

Poenta je da bude vrlo pristupačno što se tiče cene i potrošnje cpu/gpu, da ne učini kućište tri pita skupljim, a da omogući nešto napredniji interfejs. Tako bi imalo smisla za korisnike. Ovo nema smisla van toga da je preskupi ,,gimmick”.

A da naprave kućište sa ringlama ili nekim tosterom da skuvaš kafu ili podgreješ sendvič dok si ispred ekrana. 😄

Nazad
Vrh Dno