Bojim se da je ovo još jedan od tekstova koji ničemu ne služe. Iako me ljudi kritikuju zbog toga što kako kažu današnje baterije mogu brzo napuniti, jedan sam od onih ko stalno posmatra potrošnju baterije na svojim telefonima. NEkad je na starim androidima bila opcija za potpuno isključivanje lokacije, pa je to negde i pravilo razliku. OVo sa istorijom lokacije, ne radi nikakav posao sa baterijom, a sumnjam i da isključuje lokacije. Verovatno je onaj ko treba dobija štagod mi odabrali. NIje da putujem prečesto i mnogo, ali i kada se krećem po gradu i telefon miruje, mogu proći sati a potrošiće možda desetak megabajta mobilnih podataka. Sumnjam da to troši ikakva istorija lokacije, ili što biste vi rekli location history, jerbo je fensi da se piše na engleskom. Zapravo, pogledam ponekad i Google mapa i nema na tom zbirnom spisku aplikacija... A da, kad već pišete ovakve vodiče, podsetio bih vas da je zemlja u kojoj radite Srbija, službeni jezik je srpski i da Android operativni sistem ima srpski jezik. Pretpostavka da svi koriste telefon na engleskom je veoma pogrešna. Još gore, oni kojima je telefon na engleskom, sigurno znaju ovo da isključe i bez vodiča. Znaju naravno i oni kojima je na srpskom, ali ako neko i ne zna, telefon mu sigurno nije na engleskom pa nema pojma šta je to location history.