Šta je novo?

Realme je postao TOP 4 brend u Evropi i zvanično je najavio dolazak Realme GT serije sa AI funkcijama

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Realme-tabela-Evropa-cetvrto-mesto.webp

Realme je postao TOP 4 brend u Evropi i zvanično je najavio dolazak Realme GT serije sa AI funkcijama​

Realme je zaseo na 4. mesto u Evropi, a sa nadolazećom Realme GT 6 serijom, očekuje se da će Realme nadmašiti sva očekivanja u svakom pogledu.

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...io-dolazak-realme-gt-serije-sa-ai-funkcijama/

Dokle smo dosli kad kinezi imaju veci udeo od apple-a.

Znači Motorola i Huawei manje od 4% u Evropi.
Nekako mi nelogično sa više ljudi u Evropi kupuje Realme nego recimo Motorolu.

Cene su postale glavna stvar u siromasnoj zemlji. Kod malog broja ljudi kvalitet ima prioritet, kod 85-90% ljudi cena diktira sve. Imam tonu vrhunskih skupih laptopova koje niko ne kupuje ni za pola cene od novog a stari ssu u proseku par meseci, dok me dnevno 10-15 ljudi pita jel imam neki laptop za 50 eura ''samo da pusta youtube'' :(

Znači Motorola i Huawei manje od 4% u Evropi.
Nekako mi nelogično sa više ljudi u Evropi kupuje Realme nego recimo Motorolu.
Realme je mnogo ozbiljnije prisutan na Zapadu nego kod nas. Zapravo, gotovo svi kineski proizvođači. Motoroli svaka čast što se trudi oko nas. Pa koliko vec dugo su Vivo i OPPO sponzori Lige Šampiona i Uefe? Ovde Apple ne mora ni da se trudi, Samsung prodaje sve, od usisivača do klima pa ima to prisustvo kod potrošača, pravo je čudo što je Honor uspeo, prošle godine im je ambasador bio Devito, sada Nataša Bekvalac, dakle neko se ipak bavi marketingom.

Nesrećni Huawei (i moja velika ljubav).. Kad se setim one jedne promoterke u A1 pre 2 godine, našla mene da ubeđuje šta mogu Huawei telefoni i bukvalno laže narod.. Mogli su oni mnogo bolje to.

Xiaomi se raspao, ova njihova kancelarija razjurila ove njihove fanove i sa foruma.

Realme je mnogo ozbiljnije prisutan na Zapadu nego kod nas. Zapravo, gotovo svi kineski proizvođači. Motoroli svaka čast što se trudi oko nas. Pa koliko vec dugo su Vivo i OPPO sponzori Lige Šampiona i Uefe? Ovde Apple ne mora ni da se trudi, Samsung prodaje sve, od usisivača do klima pa ima to prisustvo kod potrošača, pravo je čudo što je Honor uspeo, prošle godine im je ambasador bio Devito, sada Nataša Bekvalac, dakle neko se ipak bavi marketingom.

Nesrećni Huawei (i moja velika ljubav).. Kad se setim one jedne promoterke u A1 pre 2 godine, našla mene da ubeđuje šta mogu Huawei telefoni i bukvalno laže narod.. Mogli su oni mnogo bolje to.

Xiaomi se raspao, ova njihova kancelarija razjurila ove njihove fanove i sa foruma.
Sta ostaje onda nama srbendama iz zvanicnih kanala sa pravom garancijom a da valja?! Apple, Samsung, Honor, Realme, Motorola..Vivo se povukao, Oppo i OP ga nema kolko znam..to je..

Ne znam za vas ali ja već treći telefon realme 💪

Imam Realme 5 Pro cetiri godine, zena Realme 8 treca godina, rade bez greske, planiram da kupim neki iz serije 12 ali mislim da su ovog puta preterali sa cenama, bukvalno su se izjednacili sa Samsungom iz A35/55 serije, realno Samsung je za te pare bolja kupovina!

Sta ostaje onda nama srbendama iz zvanicnih kanala sa pravom garancijom a da valja?! Apple, Samsung, Honor, Realme, Motorola..Vivo se povukao, Oppo i OP ga nema kolko znam..to je..
Vivo se vraća, Oppo tek dolazi, videćemo i Huawei kako će da prodje. Ja sam zadovoljan Huawei/Honor podrškom i rezervnim delovima za sada.

Nazad
Vrh Dno