TV kanale (kako dobro ime, kanali..) ne gledam evo ima 5 godina.
Gledam najvise YT, slusam YT music, streaming servise ponekad (vise deca to gledaju) a ono sto je hot od filmova ili serija se isti dan nadje u rerni, i ubrzo konzumira.
Meni je okidac za YT premium (music) bilo leto pre 5 godina, pustio sebi za dusu mix na BT zvucnik sa fona (jako bitno, sa fona, ne sa dekstopa), napolju 27C, ja zalegao, naceo pivce..
.. i usred sjajne pesme je pocela neka druga mjuza i Glovo, glovo, porucite glovo, a bile su jos i neke izopacene i veoma duge reklame pored toga...
Tada sam uplatio sebi samo 1 mesec Premium, i kada je isteklo, vise nikada nisam mogao da se vratim na clasic. Izdzao sam mozda 2 dana, i rekoh tada sebi, pa toliko popusim za dan...
Posle toga je krenuo Family Premium, i svi srecni zadovoljni, nikada ga nisam ni gasio posle, jer povratak u Glovo!Glovo! me je cinio neuroticnim.
Kapiram da svi mi na forumu drugacije konzimaramo sadrzaj, ali razumite i mene, muziku ne slusam u stanu sa PC-a, vec u prirodi fon + BT zvucnik = sloboda.
A Glovo i da hoce nema pokrivenost tamo gde je slusam , toliko... 😅
Na desktopu radim radnim danima, na TV-u u stanu uvece gledam sadrzaj, preko vikenda u prirodi sa fona samo muzika ide na BT. I to je moje zivotno uredjenje i ubedjenje.
I zato placam Premium YT. Radi mira. Jer mir je nesto najcenjenije u zovotu.
(a sada gugl da mi plati pare za ovu reklamu, ili makar promil share-a!)