Šta je novo?

Sjajni Huawei Watch Fit 3 konačno u prodaji

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Huawei-Watch-Fit-3-prodaja-Srbija-poklon-slusalice.webp

Sjajni Huawei Watch Fit 3 konačno u prodaji​

Ljubitelji Huawei pametnih uređaja dočekali su početak prodaje najnovije generacije pametnih satova iz Fit serije – Huawei Watch Fit 3

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/sjajni-huawei-watch-fit-3-konacno-u-prodaji/

Koga briga, ti pametni satovi su najveci tehnoloski promasaj ikada i uredjaji bez apsolutne svrhe. Imam utisak kada bih imao tako nesto na ruci da bih sam sebe terao na silu da budem 24h online. A baterije i na telefonu i na tom satu se prazne brze posto to sve povezije bluetooth. I kad radim, jedem, pijem, spavam, pisam, serem, prdim to ce cudo da kontrolise moje zdravlje. Ma ajde bre bezi...

Ako zelite, mozete samo gledati na njemu vrijeme, nista vise od toga ne morate. Ja koristim takve satove vec dosta dugo, a razlog zasto su notifikacije i alarm. Bez sata na ruci koji moze primiti poziv, cesto iste propustim jer ne pratim gdje mi je u kuci mobitel (mobitel je na vibri stalno). Isto tako buđenje, da ne bi probudio 3 male djece koji spavaju sa nama u sobi, alarm mi je vibra na ruci koja me apsolutno UVIJEK probudi, dok se isto ne moze reci za mobitel. Eto...sve ima svojeg kupca.

Nazad
Vrh Dno