Šta je novo?

iPhone SE 4 bi ozbiljno mogao da ugrozi Android ponudu uz cenu manju od 500 dolara

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iphone-se-3-1.jpg

iPhone SE 4 bi ozbiljno mogao da ugrozi Android ponudu uz cenu manju od 500 dolara​

Uprkos velikom redizajnu koji Apple navodno sprema za iPhone SE 4, njegova cena će prema najnovijim insajderskim informacijama biti manja od 500 dolara

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...i-android-ponudu-uz-cenu-manju-od-500-dolara/

obican iphone 15 je najprodavaniji telefon na svetu. tako da ti tvoja teorija pada u vodu

U retkim prilikama do sada kada bi Apple ponudio neki uređaj sa cenama "za mase", on bi bio toliko obogaljen da ga niko ne bi želeo.

Ako zadrži najavljene specifikacije i izgled, privući će korisnike od 6s do XR na prelazak, što im je i po svemu sudeći ciljna grupa, jer ti modeli uveliko planski zastarevaju, a igra se na kartu dugoročnosti i sličnosti sa mini modelima.

Android je skroz busan u segmentu kompaktnih telefona i to vec godinama, na primer nesto do 150mm, a da je raspon cena od 200 do 500e nema nista bukvalno, tek za 800e i vise ima na primer S24 ili Zenfone 10.(podesim i gledam pretragu na gsm areni i nikad nista ni u najavi)
*Pricam o novim tefonima koji su sveze izlasli, jer nisam u fazonu da koristim S21 ili S22 u 2024 godini.

pa Srbija je nebitna za ovu vest, nebitna je za gomilu stvari…

moj comment je za ovo iznad iz Kine, CPC mu isprala mozak, pa sada nama prodaje propagandu

Nebitna je za sve…ali je naša percepcija da smo kao bitni…
Ontopic: Ne vidim poentu prepucavanja, kome paše, koristiće ga, kome ne, ima toliko telefona danas na svetu, izbor nikad veći.

upravo

obican iphone 15 je najprodavaniji telefon na svetu. tako da ti tvoja teorija pada u vodu
Top-10-smartphones-in-Q1-2024-Featured-Image.png

Siguran?
pa Srbija je nebitna za ovu vest, nebitna je za gomilu stvari…

moj comment je za ovo iznad iz Kine, CPC mu isprala mozak, pa sada nama prodaje propagandu
Ili smo mi malo više informisaniji pa ispratimo tržište, ne samo da pričamo napamet? Možda nam je ovo i posao, ko zna? Ali već godinama Apple, prvih 6 meseci nakon izdavanja, proda najviše najskupljih modela (oni prvi i nestanu sa lagera pa se poručuju i čekaju), samo su nestašice krive pa se njih ne proda još više. A uvek je drugi osnovni iPhone, najjeftiniji i najviše dostupan.

Apple brojke mnogo veze imaju i sa time šta se uopšte nalazi na tržištu u ponudi, nisu kao ostali gde imaš uvek sve, 1TB iPhone modeli prvi "odu" iako su najskuplji pa su onda i na oglasima još skuplji itd itd.

Poslednja izmena:
da, siguran sam

izgleda sam vise informisan od tebe (vas, ko god vi bili)?

Illidane, omasio si za 0,1%. Ovo ti nikada necemo oprostiti

Nebitna je za sve…ali je naša percepcija da smo kao bitni…
Ontopic: Ne vidim poentu prepucavanja, kome paše, koristiće ga, kome ne, ima toliko telefona danas na svetu, izbor nikad veći.
Nema toliko izbora, ja uvek muku mucim, necu IPhone, a Android da je kompaktan i da je niza ili srednja neka klasa - N E M A 😅

Android je skroz busan u segmentu kompaktnih telefona i to vec godinama, na primer nesto do 150mm, a da je raspon cena od 200 do 500e nema nista bukvalno, tek za 800e i vise ima na primer S24 ili Zenfone 10.(podesim i gledam pretragu na gsm areni i nikad nista ni u najavi)
*Pricam o novim tefonima koji su sveze izlasli, jer nisam u fazonu da koristim S21 ili S22 u 2024 godini.
Imaš S23 kao kompaktan i ne tako skup model. Ne fali mu ništa ni sad, a neće mu faliti ni naredne dve godine...

Nazad
Vrh Dno