Šta je novo?

Ne isključujte Bluetooth da biste sačuvali bateriju, tri važne Google mogućnosti će prestati da funkcionišu

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Android-telefon-koriscenje.jpg

Ne isključujte Bluetooth da biste sačuvali bateriju, tri važne Google mogućnosti će prestati da funkcionišu​

Android 15 je dodao novu opciju kojom automatski aktivira Bluetooh funkciju, dan nakon što ste je isključili. Razlog za to je jer vaš telefon koristi Bluetooth radio vezu za potrebe rada nekoliko ključnih Android funkcija kao što su Quick Share i Find My Device

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...google-mogucnosti-ce-prestati-da-funkcionisu/

Glupost.
Ma kako da ne, ne troši bateriju ... više je troši uprazno nego kada se upari sa nekim uređajem

Ma to google samo "preti" kao i uvek, ker koji laje ...

Čekaj malo sada ćemo ko manijaci svakog dana isključivati Bluetooth? Aj samo nek stave opciju da ta opcija može da se isključi.

Ja ne znam za ostale, ali meni je plavo zubalo ukljuceno godinama 24/7, da ne nabrajam sta mi je sve ukljuceno od sata do uredjaja u kolima...trosi, ali da se razumemo, ne toliko kao nekada.

Ma ok, kad imaš za šta da ga držiš uključenog ( slušalice, hadsfree, šta znam...), ali da stoji onako bzv. uključen... žešća nebuloza. Najbolje i da telefon ne isključujemo, nek sija za sve pare 🤣

Nazad
Vrh Dno