Šta je novo?

HONOR Magic V2: Najtanji sklopivi pametni telefon na tržištu stiže u Evropu, drugu kuću kompanije HONOR

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Honor-Magic-V2-naslovna.webp

HONOR Magic V2: Najtanji sklopivi pametni telefon na tržištu stiže u Evropu, drugu kuću kompanije HONOR​

HONOR Magic V2 je najtanji sklopivi pametni telefon unutar ponude kompanije HONOR do sada, sa težinom od svega 231 grama

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...tu-stize-u-evropu-drugu-kucu-kompanije-honor/

Kakva je situacija sa Google Play servisima (uključujući Android Auto) na evropskim modelima ? Nema smisla potrošiti ovu količinu novca i baviti se kojekakvim budževinama da bi se dobilo ono što nudi 90% android telefona u startu.

Honor je regularan sa Google Play.

Dakle, evropski modeli su Google Mobile Services (GMS) kompletni ? Onda je to igrarija samo za vlasnike telefona za kinesko tržište, postoji procedura za njihovo instaliranje...

Poslednja izmena:
Njegova najveća mana je manjak IPX sertifikata. Voleo bih i da ima bežično i reverzibilno bežično punjenje (da dopunim ponekad sat ili sluške) jer ima 500mAh bateriju.

Tek sada vidim da je on globalno izašao još 27. jula 2023. godine tako da je on vršnjak Z Fold 5 samo što će tek sad biti dostupan na našem tržištu.

Njegova najveća mana je manjak IPX sertifikata. Voleo bih i da ima bežično i reverzibilno bežično punjenje (da dopunim ponekad sat ili sluške) jer ima 500mAh bateriju.

Pardon, 5000 mAh.

@Martin Mystere
Po meni, prednosti Honora je težina, lakše se drži u ruci, veća baterija i garancija na 400.000 otvaranja i zatvaranja.

I debljina a i više mi se sviđa odnos stanica kod eksternog ekrana što je subjektivna stvar.

Ima li negde da može da se vidi izložen - ovakve stvari se ne razmatraju za kupovinu ako se ne propuste kroz prste i pogledaju sa svih strana (kvalitet izrade, jednostavnost za rukovanje, ekran, fluidnost softvera etc)...

Ima li negde da može da se vidi izložen - ovakve stvari se ne razmatraju za kupovinu ako se ne propuste kroz prste i pogledaju sa svih strana (kvalitet izrade, jednostavnost za rukovanje, ekran, fluidnost softvera etc)...
Kod nas, još ne, tek u drugoj polovini februara, mislim na poslovnice naših operatera.

Mmmm, to nije loše - možda ga tamo, u nekoj poslovnici imaju izloženog.

Mada, pošto rezervacija pretpostavljam (jer kod nas svako tumači stvari kako želi) nije obavezujuća da se i kupi uređaj razmišljam da ga rezervišem pa ako do krajnjeg roka trajanja rezervacije budem mogao negde da ga vidim uživo i dopadne mi se - super, idemo dalje u suprotnom čekam dalje na nešto drugo...

Za sada, telefon je dostupan u tri G radnje u BG-u, verovatno je izložen bar u jednoj od njih:

Stadion SC MEGASTORE
Rajićeva SC
Arena MEGASTORE​

Pozdrav društvo, da li neko ko ima uređaj može da potvrdi da li telefon ima opciju android auto ili ne? Na netu ima 1000 oprečnih informacija.

Hvala unapred.

Koliko znamo za sada telefon ima samo jedno lice i to drugar od člana.

Na netu (reddit) uglavnom pišu Ameri koji pišu i kako ovaj telefon nema Google Service tako da njih ne treba uzimati za ozbiljno!

EU Telefoni definitivno imaju Google Services preinstalled, jedino je Android Auto funkcionalnost pod znakom pitanja, jer što napisa @Pajkoman ne nalazim online ništa što bi me 100% ubedilo.

Kada sam se poigrao sa telefonom pre nekoliko dana potražio sam i našao da za početak HM v2 ima Android Auto opciju - e sad da li i kako radi je već pitanje na koje još nemam odgovor.

@Martin Mystere Super, i to je korisna informacija. Postoji neka vrsta integracije. Ekipa u G1 (Kirovljeva) ima kontakt nekoga direktno u Honor-u, pitaće, pa će mi javiti.

Ne vidim jedan razlog zašto ne bi imao android auto. Svaki Honor ga ima..

I suprugin Honor 20 ima Android auto i ne vidim razlog zbog kog ne bi radio na ovom telefonu.
To što niko ne pominje da radi je meni potpuno irelevantno i bitno mi je da niko nije eksplicitno napisao da ne radi.

Dobio sam potvrdu od Nebojše (iz Honor-a, sales/promoter) da Android Auto funkcioniše savršeno normalno na Magic V2 telefonu, i wireless i wired.

Poručen telefon preko mts-a, javljam utiske kad stigne :eek:🥳🕹️

Telefon je stigao danas, Poštom, u standardom mts pakovanju, 2 dana pošto sam obnovio ugovor online putem mojmts portala + novi uredjaj, i u tom smislu svaka čast mts-u.
Samo pakovanje telefona je lepo dizajnirano, punjača u paketu nema - standardno. Maska za desnu stranu koja pokriva ledja gde je kamera je super sa magnetnim držačem. Naravno, ne može se koristiti dok je unfolded jer je nogica na desnoj polovini.

Prvi utisci su, izuzetan - flagship kvalitet izrade, fantastičan i spoljni i foldable displej. Telefon je brz, sve leti. Još instaliram aplikacije i podešavam telefon, pa ako neko želi da nešto testiram, pišite ovde. Android Auto radi, i wireless i wired (u KIA Sportage-u 2021), tako da tu sumnje više nikakve nema.

Slike nisu ultra kvalitetne, ali opet, ako nekoga nešto konkretno zanima, organizovaću bolje svetlo i slikaću šta treba.

Prilozi

• 20240224_092424.jpg
    20240224_092424.jpg
    197.5 KB · Pregleda: 34
  • 20240224_121208.jpg
    20240224_121208.jpg
    212.7 KB · Pregleda: 27
  • 20240224_121235.jpg
    20240224_121235.jpg
    269.6 KB · Pregleda: 24
  • 20240224_121542.jpg
    20240224_121542.jpg
    175 KB · Pregleda: 25
  • 20240224_121731.jpg
    20240224_121731.jpg
    241 KB · Pregleda: 25
  • 20240224_122001.jpg
    20240224_122001.jpg
    150.1 KB · Pregleda: 28
  • 20240224_134059.jpg
    20240224_134059.jpg
    247.9 KB · Pregleda: 29
  • 20240224_134110.jpg
    20240224_134110.jpg
    255.1 KB · Pregleda: 29
  • 20240224_134140.jpg
    20240224_134140.jpg
    259.2 KB · Pregleda: 30
  • 20240224_134148.jpg
    20240224_134148.jpg
    114.6 KB · Pregleda: 30
Nisam stigao da ga pogledam uživo, jel ona folija na mestu preklapanja upada u oči kao kod folda?

Telefon je stigao danas, Poštom, u standardom mts pakovanju, 2 dana pošto sam obnovio ugovor online putem mojmts portala + novi uredjaj, i u tom smislu svaka čast mts-u.
Samo pakovanje telefona je lepo dizajnirano, punjača u paketu nema - standardno. Maska za desnu stranu koja pokriva ledja gde je kamera je super sa magnetnim držačem. Naravno, ne može se koristiti dok je unfolded jer je nogica na desnoj polovini.

Prvi utisci su, izuzetan - flagship kvalitet izrade, fantastičan i spoljni i foldable displej. Telefon je brz, sve leti. Još instaliram aplikacije i podešavam telefon, pa ako neko želi da nešto testiram, pišite ovde. Android Auto radi, i wireless i wired (u KIA Sportage-u 2021), tako da tu sumnje više nikakve nema.

Slike nisu ultra kvalitetne, ali opet, ako nekoga nešto konkretno zanima, organizovaću bolje svetlo i slikaću šta treba.
Neka te dobro i dugo služi.

Nazad
Vrh Dno