Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 13 serija telefona kreće u međunarodnu distribuciju

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Redmi-Note-13-Pro.webp

Xiaomi Redmi Note 13 serija telefona kreće u međunarodnu distribuciju​

Posle više od tri meseca od predstavljanja, Xiaomi Redmi Note 13 serija telefona stiže na međunarodno tržište, uz obećanje kompanije da je spremna za HyperOS

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...ja-telefona-krece-u-medunarodnu-distribuciju/

Nabavio sam iz kine 13 pro plus sa 512/16, prednja kamera mu je bolja od svakog ajfona, to je prosto cinjenica i zadnja mu je super, ali sirokougaona nema dovoljno detalja, a makro je skoro pa i beskorisna, ali telefon je brz i drzi bateriju i po dva dana a 120w punjac radi kao i sto je namenjeno, a za zainteresovane oko kineskog modela, na njegovom kineskom miui sam stavio google servise bez problema i sve radi odlicno, tamo kosta oko 330e takav nov

Nabavio sam iz kine 13 pro plus sa 512/16, prednja kamera mu je bolja od svakog ajfona, to je prosto cinjenica i zadnja mu je super, ali sirokougaona nema dovoljno detalja, a makro je skoro pa i beskorisna, ali telefon je brz i drzi bateriju i po dva dana a 120w punjac radi kao i sto je namenjeno, a za zainteresovane oko kineskog modela, na njegovom kineskom miui sam stavio google servise bez problema i sve radi odlicno, tamo kosta oko 330e takav nov
Pitanje,
kako si ga nabavio iz Kine tj. na koji način je dostavljen u Srbiju?
Pod uslovom da je dostavljen u Srbiju 😉 a ne neku drugu zemlju (npr. neka država EU članica) prethodno pa ga je taj neko tebi poslao/doneo ili ti otišao po telefon 🙂

Hteo sam da kupim ovih dana Poco X6 Pro i ne može se nabaviti putem sajta AliExpress jer ga ne šalju za Srbiju.
Zbog svega ovoga pitam za dostavu na teritoriji Srbije, da li je to relano moguće.
Hvala unapred na odgovoru.
Pozdrav,
Branko.

Nazad
Vrh Dno