Šta je novo?

Osnovni iPhone 16 modeli navodno dobijaju veći RAM i Wi-Fi 6E

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Isporuke-ekrana-pokazuju-rastucu-popularnost-modela-iPhone-15-Pro.webp

Osnovni iPhone 16 modeli navodno dobijaju veći RAM i Wi-Fi 6E​

Kako ne bi mnogo zaostajali za Pro modelima u sledećoj generaciji, osnovni iPhone 16 modeli će navodno dobiti veći RAM sa 8 GB, kao i podršku za Wi-Fi 6E

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/osnovni-iphone-16-modeli-navodno-dobijaju-veci-ram-i-wi-fi-6e/

Bilo bi lepo i ekran da dodje sa 120hz, al to vrv nikad nece doci, iskreno dosadili su, obicni modeli se kupuju uglavnom da bi imao ajfon, a vise veze nemaju sa zivotom, mozda je bitno imati iphone u SAD, kod nas sve manje logike

Ja sam kupio iphone 13 mini, prvenstveno zbog velicine, super je telefon nema sta, ali driblanje za neke stvari me nervira, jednostavan primer, da iskljucim wifi ili blutut moram naci na netu i praviti precicu da ne bih ulazio u podesavanja... jedini sto mi je bas dobro je face id i sto mogu skoro svaku app da obrisem to je meni izasao neki plus koji nisam ocekivao
* ej da ne mozes poredjas ikonice kako zelis...

Ja sam kupio iphone 13 mini, prvenstveno zbog velicine, super je telefon nema sta, ali driblanje za neke stvari me nervira, jednostavan primer, da iskljucim wifi ili blutut moram naci na netu i praviti precicu da ne bih ulazio u podesavanja... jedini sto mi je bas dobro je face id i sto mogu skoro svaku app da obrisem to je meni izasao neki plus koji nisam ocekivao
* ej da ne mozes poredjas ikonice kako zelis...
I meni se sviđaju dimenzije tih mini telefona i smatram za veliki propust kod proizvođača telefona baziranim na androidu što nemaju tako nešto u ponudi. Znam da ima Asusov Zen Phone, ali je teško dostupan i servisna pokrivenosti za njega je krajnje diskutabilna kod nas...

Cydia i ti prelepi, prelepi sajtovi sa hiljadama aplikacija... Kako davno bese sve to. Nekada davno mi je Talking Tom smuvao (skoro) svaku devojku kojoj sam pokazao app, a sada je iPhone toliko izlizan da je presmesno imati ga za ista osim da vide koliko imas kamera i koji im je raspored. Tableti su im (za siroke narodne mase), po mom misljenju, jedina stvar koja je upotrebljiva do odredjene mere i jedan i koristim za "najnezahtevnije" gluposti. Dolaskom Cook-a, Apple je postao masina za pravljenje novca jer Tim i jeste biznismen. Problem je sto je Jony Ive, dusa dizajna poceo lagano da luta jer je, opet- po mom misljenju, izgubio volju za radom pogotovu posle onog debakla sa Apple mapama. Bas kada je preuzeo rad na dizajniranju Apple Park-a tada je i Apple poceo da gubi drasticno na dizajnu ali je i Cook uvideo da su deonicari izuzetno zadovoljni pa ni ne vidi razlog zasto bi menjao bilo sta u izgledu telefona koji im donosi novac. Tako da koliko god oni da promene hardver, i dalje ne rade nista inovativno. Ocekujem bar jos 3-4 generacije da imaju 95%+ dizajna svojih prethodnika.
BTW, Apple auto je zaboravljeni projekat a secam se da su nekada ga predstavljali kao svoju najvecu ideju i jedini auto koji bi mogao da se nosim sa Teslom. Para vrti gde burgija nece.

Nazad
Vrh Dno