Šta je novo?

Oppo Find X7 Ultra postavlja novi standard u tehnologiji kamere, Apple i Samsung zabrinuti

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Oppo-Find-X7-Ultra-official.webp

Oppo Find X7 Ultra postavlja novi standard u tehnologiji kamere, Apple i Samsung zabrinuti​

Oppo Find X7 Ultra, sa svoje četiri kamere od 50 MP i revolucionarnim funkcijama, spreman je da promeni igru u konkurentnom svetu vodećih pametnih telefona

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...tehnologiji-kamere-apple-i-samsung-zabrinuti/

Korektna cena.

1000011508.png

Au kakav uredjaj. Gde ima u EU da se poruči?

Direkt sa Giztop, nema carine za EU.

Pa moze da poruči neko iz EU i donese ovamo?

Ako se neko razume, nek pogleda da li podržava sve 4g bendove za operatere..

Direkt sa Giztop, nema carine za EU.
A šta će oni "jadnici" koji nisu u EU, a i nemaju nikog tamo?
Da se razumemo, imam dosta rođaka u EU, ali šta će oni koji nemaju? Plaćaće danak švercerima, šta drugo...

I da, ne nameravam da kupim ovaj telefon, previše je to skupa igračka za mene, plus ostaje pitanje kako ostvarit garanciju u slučaju kvara.

Poslednja izmena:
Izvini.

ne moras da budes u EU

Q: Can this phone be shipped to my country?

R: Yes, we can ship to any country worldwide.

Sto mu dodje 1500e kad stigne kod nas.

Ako se neko razume, nek pogleda da li podržava sve 4g bendove za operatere..

Podržava.
Ubuduće samo proveriš da li postoji kompatibilnost sa B20 (800MHz) frekvencijom i to je to, jedina koja se ne koristi u Kini, a standard je u većini zemalja sveta.

Kineske verzije će super raditi u dobro pokrivenim delovima, ali preferija će biti čest problem. Imam Redmi Note 12 Pro Speed za kinesko tržište pa ono, info iz prve ruke.
Sto mu dodje 1500e kad stigne kod nas

U principu dodaje se +30% na celokupnu vrednost sa poštarinom i dobija se finalna cena.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno