Šta je novo?

Guardians of the Galaxy, nepravedno zapostavljena igra, sada je besplatna na Epic Games Store

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Guardians-of-the-Galaxy-besplatan-na-Epic-Store.webp

Guardians of the Galaxy, nepravedno zapostavljena igra, sada je besplatna na Epic Games Store​

Guardians of the Galaxy, igra objavljena od strane Eidos Montreala i Square Enix u oktobru 2021, trenutno je besplatna na Epikovoj prodavnici do 11. januara

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/gejming/...a-igra-sada-je-besplatna-na-epic-games-store/

Svaka čast Epicu na giftovima. Ja već sad imam 236 igara na nalogu.Samo par kupljenih, sve ostalo gift od Epica.

+1 jeste da nista ne igram ali prosle godine sam uzeo hitmena da igra i laricu odusevio sam se igrama i ako ne volim takve igre 😄

Ja imam igraonicu. Napravio 22 naloga kad su delili GTAV. Što za igraonicu, što za gift kad prodam neki komp. Plus klincima, drugarima. Ne znam ni sam koliko. I svuda pazaren GTAV. Jedino sam zaboravio na svom nalogu. Tako da sam ovih dana konačno pazario GTAV za mene. 50% popust 15eu plus 33% popust preko kupona. Izašla me igra 10.04 dolara.

Epic,Steam uvek imaju neku dobru besplatnu igru,samo se treba pratiti.

Nazad
Vrh Dno