Šta je novo?

Twitter (X) uvodi pretplatu novim korisnicima u pojedinim regionima

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Twitter-Ilon-Mask-kes.webp

Twitter (X) uvodi pretplatu novim korisnicima u pojedinim regionima​

Test programom „Not a Bot“, društvena mreža Twitter (X) uvodi pretplatu novim korisnicima u iznosu od jednog dolara godišnje, kreće sa Novog Zelanda i Filipina

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-...latu-novim-korisnicima-u-pojedinim-regionima/

Ovo samo daje ideju da se isfabrikuju nalozi u ostatku sveta, koji bi služili za pridruživanje platformi, a bez restrikcija. S druge strane, zemlje u kojima se ograničenje uvodi, praviće ih preko VPN-a i konačno, ako stvarno dođe do izjednačavanja, mnogi će, uključujući i mene iz prostog principa trajno napustiti platformu, a već dobrim delom sam x zamenio za Threads.

Ovo samo daje ideju da se isfabrikuju nalozi u ostatku sveta, koji bi služili za pridruživanje platformi, a bez restrikcija. S druge strane, zemlje u kojima se ograničenje uvodi, praviće ih preko VPN-a i konačno, ako stvarno dođe do izjednačavanja, mnogi će, uključujući i mene iz prostog principa trajno napustiti platformu, a već dobrim delom sam x zamenio za Threads.
A šta ako je svima njima bio cilj da se "navučemo" pa da onda uvedu pretplatu?

• Like
Reagovanja: uji
Nazad
Vrh Dno