Šta je novo?

Premijera Xiaomi 14 najverovatnije dan posle Snapdragon samita, 27. oktobra

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Xiaomi-13-i-13-Pro-11-scaled.jpg

Premijera Xiaomi 14 najverovatnije dan posle Snapdragon samita, 27. oktobra​

Nove glasine konkretizuju datum izlaska nove Xiaomi 14 serije telefona i tvrde da će ona izaći dan posle završetka Snapdragon samita što je 27. oktobar

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...tnije-dan-posle-snapdragon-samita-27-oktobra/

Od Xiaomi sam očekivao da dostojno popuni mjesto Huaweia, međutim dostupnost njihovih premijum uređaja je očajna. Izbacuju 14 a 13pro ili ultra se ne mogu normalno naći u prodaji u Evropi. Sve neke rutovane kineske verzije u jako malom broju.

Ako neko ima i previše modela na tržištu,to je Xiaomi.
Evo sada su izbacili 13t i 13t pro,ocekuje Redmi note 13 sa svoja 3 modela I stize 14tica.
Katastrofa!

Imaju brdo modela a pošto ih ne koristim i ne pratim šta sve nemaju i imaju i na koliko ih izbacuju ali pošto su mi u fokusu isključivo premijum modeli znam da Xiaomi 13 pro i Ultru ne mogu zvanično da kupim u Mi store u CG a samo ta dva modela su mu zanimljiva od Xiaomija.

Od Xiaomi sam očekivao da dostojno popuni mjesto Huaweia, međutim dostupnost njihovih premijum uređaja je očajna. Izbacuju 14 a 13pro ili ultra se ne mogu normalno naći u prodaji u Evropi. Sve neke rutovane kineske verzije u jako malom broju.
13 pro imas i kod operatera i na oglasima kolko hoces.

13 pro imas i kod operatera i na oglasima kolko hoces.
Ciljam na jači model ali kod nas u CG u Mi store imaju samo izložbeni primjerak 13pro a i operateri su kratki za iste. Dok je Huawei bio na vrhuncu njihovih uređaja nije nigdje falilo. Od niže klase do premijum, svuda i kod svakoga ih je bilo.

Vest je o Xiaomi telefonima, ne o Huawei-ju.

Postali ste gori od Jehovinih svedoka

Nazad
Vrh Dno