Šta je novo?

Google savetuje kako da produžite vek baterije Android telefona

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
stanja-baterije.png

Google savetuje kako da produžite vek baterije Android telefona​

Životni vek baterije Android telefona tehnološki je izazov koji je stalno prisutan, a Google savetuje kako da produžite njenu autonomiju

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/google-savetuje-kako-da-produzite-vek-baterije-android-telefona/

Najbolji savet. Pravite kvalitetne baterije, i uskladite standarde, kao za punjače, da korisnik može sam da promeni bateriju !

stanja-baterije.png

Google savetuje kako da produžite vek baterije Android telefona​

Životni vek baterije Android telefona tehnološki je izazov koji je stalno prisutan, a Google savetuje kako da produžite njenu autonomiju

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/google-savetuje-kako-da-produzite-vek-baterije-android-telefona/
Sve u skladu sa današnjim vremenom. Savjeti na nivou idiota. Svaki iole upućeniji korisnik ovo treba i sam da zna i već zna ako poznaje funkcije svog uređaja.

Sve u skladu sa današnjim vremenom. Savjeti na nivou idiota. Svaki iole upućeniji korisnik ovo treba i sam da zna i već zna ako poznaje funkcije svog uređaja.
Imaš visoko mišljenje o korisnicima telefona. Ja se malo više razumem pa me često kontaktiraju za pomoć, mislio bi da te lažem kad bih ispričao šta sve ne znaju.

Ljudi i dalje formiraju baterije kad kupe Android. Poneki je i "formatiraju". Zavisi kako su čuli.
Da ne pravi flame ovde, nikad nisma formirao bateriju na Androidu samo je prvi put napunim do vrha i to je to, nikad problem nisam imao.

Ma nije najstrašnije što ljudi formiraju baterije na Android telefonima, nego što im to razni prodavci savetuju :D

Ljudi i dalje formiraju baterije kad kupe Android. Poneki je i "formatiraju". Zavisi kako su čuli.
Da ne pravi flame ovde, nikad nisma formirao bateriju na Androidu samo je prvi put napunim do vrha i to je to, nikad problem nisam imao.
Još od prve li-ion baterije, ona se ne formira - već je fabrički formirana. Ne mora ni da se puni do kraja - već je prošla nekoliko ciklusa u fabrici. Znaci već 20 godina ljudi u Srbiji ne znaju da koriste baterije.

Nazad
Vrh Dno