Šta je novo?

Ovo je najbesmislenija Windows prečica

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
Cooler-Master-CK721-Tastatura-12-scaled.jpg

Ovo je najbesmislenija Windows prečica​

Ctrl+Win+Alt+Shift+L je Windows prečica na tastaturi koju verovatno ne možete da dohvatite jednom rukom, a otvara LinkedIn. Da li ste je ikada koristili?

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/softver-i-servisi/ovo-je-najbesmislenija-windows-precica/

Može jednom šakom - desnom :D

Imam ga na svojim tastaturama
Veći problem mi je predstavljao taster između Win i Ctrl (méni, odnosno desni klik)

Ali da je nezgodna i suvišna kombinacija - jeste.

Poslednja izmena:
Jeste baš nepraktično za upotrebu jednom rukom, ali bilo je situacija gde jednim prstom držim kombinaciju dva tastera. 😄
IMG_20230919_095301.jpg

Ja mislim da je najbesmislenija Windows prečica - F5 :) Svaki iole normalan čovek će pre da klikne desni klik i "Refresh" 5000 puta dnevno nego F5 :ROFLMAO:

Ja mislim da je najbesmislenija Windows prečica - F5 :) Svaki iole normalan čovek će pre da klikne desni klik i "Refresh" 5000 puta dnevno nego F5 :ROFLMAO:
Odakle ti ta ideja?

Ja pritisnem F5 ne znam ni sam koliko puta dok si me sad podsetio da uopše postoji opcija refresh na desnom kliku miša.
p.s. normalan sam... Iole.

Pravda za F5!

Nije ruka uvek na mišu, a i u slučaju touchpad-a, F5 je daleko pristupačniji za rad

Molba za uredništvo:
nemojte počinjati naslove sa "OVO JE...." ili "EVO ŠTA...." to je tako...tabloidno.

Ni ovaj naslov nije puno bolji...

Nazad
Vrh Dno