Šta je novo?

Kupi skuplji iPhone 15 pa ćeš dobiti brži USB-C, inače ti sleduje samo USB 2.0

Benchmark

Znamenit
Učlanjen(a)
11.09.2006
Poena
1,385
iphone-15-USB-C-specifikacije.jpg

Kupi skuplji iPhone 15 pa ćeš dobiti brži USB-C, inače ti sleduje samo USB 2.0​

Apple je ponovo zaigrao čudnu igru sa korisnicima jer će samo vlasnici iPhone 15 Pro i skupljih modela imati opciju bržeg USB-C porta za punjenje i transfer podataka

Kompletan članak: https://benchmark.rs/vesti/uredaji/...iti-brzi-usb-c-inace-ti-sleduje-samo-usb-2-0/

Sta a kod samsunga je to skroz ok kupis flip i imas usb 2.0 apple stavi 2.0 hajde svi kamenujte apple…

Sta a kod samsunga je to skroz ok kupis flip i imas usb 2.0 apple stavi 2.0 hajde svi kamenujte apple…
Koliko vidim Flip 5 ima USB 3.2

flip 4 koji je imala poznanica ima 2 i odlicno znam sta je 120gb prebacivati sa 2.0 oko 11h 🤣 a sve to jer je ekran poceo sam od sebe da crkava. Jezivo.

Pa onda dobro sto se zali na usb 2.0 na apple uredjaju? 🤣 ima wifi i cao ;-) btw kod mene wifi transver se nije pokazao pouzdano pucalo je .

Zali se zato sto je ovo 2023g. Flip 4 je izasao pre godinu dana...

Pa sam si napisao da ti je trebalo 11h za prebacivanje 120GB na modelu samsung telefona iz prosle godine.
Apple gura 2.0 godinu dana kasnije u modele koji tek treba da izadju i ti to opravdas. :rolleyes:

Kako gura ako nije zvanicno ni izasao telefon? 🤣

Generalno vecina fura usb 2.0 i dalje… svakako ako zaista bude tunderbolt ko sto se prica ja cu ostati u soku🤣

Meni recimo daleko više smeta što će po najavama samo Pro dobiti brzo punjenje. :rolleyes: I to samo 35W, plus što će garant punjač morati da se kupi odvojeno. U međuvremenu, random Kinezi sa cenom ispod trećine ajfona dolaze sa punjačima od 100W i više.

Joj Apple, koja si ti sisa...

Bili bi i kinezi sise da mogu...ali ne mogu.
To što se firmi Apple može da tu i tamo uštine ponešto na račun korisnika, a ovaj to proguta glatko kao Tracy Lords, samo znači da znaju to da rade, a ne da drugi to ne rade i/ili ne bi to radili. Ti drugi samo ne znaju to tako dobro da "gurnu" korisniku, a da se ovaj ne zagrcne.

naravno posto svako odlucuje svojim novcanikom i ima izbora, nema potrebe da se kupuje iphone

Meni recimo daleko više smeta što će po najavama samo Pro dobiti brzo punjenje. :rolleyes: I to samo 35W, plus što će garant punjač morati da se kupi odvojeno. U međuvremenu, random Kinezi sa cenom ispod trećine ajfona dolaze sa punjačima od 100W i više.

Joj Apple, koja si ti sisa...
Pa dobro bice pristupacan po ceni od 420.000 plus punjac 30.000 i kabl 18.000.

Nazad
Vrh Dno